pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kdaj si boš pa našel resno službo? je vprašanje, ki ga pogosto slišijo vplivneži

28. 11. 2020; 03.03
Avtor: P.R.
Maja Pinterič

EMA 2020 foto: Vito Tofaj

Med njimi so tudi medijski ustvarjalci Nika Erčulj, Maja Pinterič in Žiga Kukovič.

Številni znani Slovenci so pogosto tarče predsodkov, ki so jih tokrat svojim oboževalcem razkrili ob skodelici kave Loka Special, ob tem pa priznali, da so tudi oni kdaj sodili le po izgledu in prvem vtisu. Te zanima, kaj so nam zaupali?

“Kdaj si boš pa našel resno službo?” je vprašanje, ki ga pogosto slišijo mladi vplivneži in medijski ustvarjalci Nika Erčulj, Maja Pinterič in Žiga Kukovič, a s svojim uspehom na različnih družbenih omrežjih dokazujejo, da ni treba vedno upoštevati le navad in tradicij, s katerimi smo odraščali. To sicer menijo skoraj tri četrtine Slovencev, vendar je za uspeh včasih potrebno preizkusiti nekaj novega in si drzniti biti drugačen od ostalih, hkrati pa ne obstojati zgolj po videzu in dati priložnost novostim, ki jih prinaša življenje.

Vsem ljubiteljem dobre kave sporočajo, naj predsodke potisnejo na stran in preizkusijo skrbno izbrano mešanico kave Loka Special, ki je Slovence navdušila na nedavnem slepem testu turških kav (Vir: Mediana, 2020, Posamezni slepi test na potrošnikih kave. Več na: www.lokakava.si ) in pridobila naziv “okus številka 1 po izboru slovenskih potrošnikov kave”, kljub temu, da morda ni njihova prva ali najbolj pogosta izbira. Z naravnimi notami čokolade so tradicionalni Loka kavi dodali le ščepec novosti, ki znanim okusom doda nekaj zapeljivega.

Saj veste, dobre kave ne prepoznaš le po videzu! In marsikaj ni tako, kot sodimo na prvi pogled. Zato se otresimo predsodkov in dajmo priložnost novim stvarem!

prejšnji članek
3 modne kombinacije za pričakovanje novega leta
Obsedena!
3 modne kombinacije za pričakovanje novega leta
naslednji članek
Čigavega poljuba si želi Nika Zorjan
Obsedena!
Čigavega poljuba si želi Nika Zorjan
Preberite tudi