oliver dragojevic split slovo ladje bobo9 Svet24.si

Vesna Dragojević: "Še danes, ko zazvoni telefon,...

Srednji Gasteraj 9 - Požar, v katerem sta umrli dve osebi - policijski trak Stop policija Svet24.si

Groza v Ljubljani: zagorela baraka, v njej našli ...

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

Goran Dragić 2 Odkrito.si

Goran Dragić odprl pametno košarkarsko igrišče...

de-donno Odkrito.si

Smrt zdravnika, ki je našel zdravilo proti ...

Kdaj si boš pa našel resno službo? je vprašanje, ki ga pogosto slišijo vplivneži

Med njimi so tudi medijski ustvarjalci Nika Erčulj, Maja Pinterič in Žiga Kukovič.

EMA 2020

EMA 2020

Foto: Vito Tofaj

Številni znani Slovenci so pogosto tarče predsodkov, ki so jih tokrat svojim oboževalcem razkrili ob skodelici kave Loka Special, ob tem pa priznali, da so tudi oni kdaj sodili le po izgledu in prvem vtisu. Te zanima, kaj so nam zaupali?

“Kdaj si boš pa našel resno službo?” je vprašanje, ki ga pogosto slišijo mladi vplivneži in medijski ustvarjalci Nika Erčulj, Maja Pinterič in Žiga Kukovič, a s svojim uspehom na različnih družbenih omrežjih dokazujejo, da ni treba vedno upoštevati le navad in tradicij, s katerimi smo odraščali. To sicer menijo skoraj tri četrtine Slovencev, vendar je za uspeh včasih potrebno preizkusiti nekaj novega in si drzniti biti drugačen od ostalih, hkrati pa ne obstojati zgolj po videzu in dati priložnost novostim, ki jih prinaša življenje.

Vsem ljubiteljem dobre kave sporočajo, naj predsodke potisnejo na stran in preizkusijo skrbno izbrano mešanico kave Loka Special, ki je Slovence navdušila na nedavnem slepem testu turških kav (Vir: Mediana, 2020, Posamezni slepi test na potrošnikih kave. Več na: www.lokakava.si ) in pridobila naziv “okus številka 1 po izboru slovenskih potrošnikov kave”, kljub temu, da morda ni njihova prva ali najbolj pogosta izbira. Z naravnimi notami čokolade so tradicionalni Loka kavi dodali le ščepec novosti, ki znanim okusom doda nekaj zapeljivega.

Saj veste, dobre kave ne prepoznaš le po videzu! In marsikaj ni tako, kot sodimo na prvi pogled. Zato se otresimo predsodkov in dajmo priložnost novim stvarem!