vsako živilo ima svojo mero Dobra karma

4 tipi ljudi - 4 uspešni načini bojevanja s ...

Elvin Husić Svet24.si

Elvin se je v petek odpeljal od doma v Cerknici, ...

rok snezic mediaspeed Reporter.si

Postopek zoper Janševega svetovalca Roka ...

milan krek Svet24.si

Krek o "bistveno nižjih številkah" in možnosti ...

20200525-01006354 Necenzurirano

Lahko Slovenija preživi še leto in pol Janše?

werner, rusko-richie Odkrito.si

Rusko Richie za rojstni dan presenetil Wernerja

j tanja zagar miki sarac 5 Njena.si

Tanja Žagar o govoricah in komentarjih

Slovenska pevka verjame v silo moči ljubezni

Simpatična Klara Jazbec nase prvič opozorila v šesti sezoni šova Slovenija ima talent in s pesmijo Milijon in ena. Zdaj pa se na sceno vrača s pesmijo o pravi ljubezni.

Klara Jazbec

Klara Jazbec

Foto: Promocijski material

Simpatična Klara Jazbec kljub težki situaciji za glasbene ustvarjalce v zadnjih mesecih ni počivala in je z ekipo ustvarila novo pesem o moči prave ljubezni, Največ. Pevka, ki se je že s svojo prvo pesmijo Milijon in ena zasidrala v srca poslušalcev z milino, interpretacijo in prepoznavnim glasom, tako zdaj nadaljuje v svojem prepoznavnem slogu. 

"Največ, kar lahko imamo, je prava ljubezen! Ta pesem je za vse, ki verjamemo, da je moč ljubezni najlepša sila na svetu," je o svoji novi pesmi povedala Klara. 

Pri pesmi Največ se je kot avtorica besedil spet preizkusila Marjetka Vovk, ki je v času prve letošnje karantene našla svoje novo poslanstvo. Kot avtorica besedila se je podpisala že pri obeh pesmih, ki sta ju z Raayem izdala pod imenom Maraaya (Obujem nove čevlje in Drevo), ob tem pa krožijo govorice, da lahko do konca meseca pričakujemo še kakšno. Za glasbo je poskrbel Raay.