krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Slovenska pevka verjame v silo moči ljubezni

28. 11. 2020; 01.17
Avtor: K.M.
Klara Jazbec

Klara Jazbec foto: Promocijski material

Simpatična Klara Jazbec nase prvič opozorila v šesti sezoni šova Slovenija ima talent in s pesmijo Milijon in ena. Zdaj pa se na sceno vrača s pesmijo o pravi ljubezni.

Simpatična Klara Jazbec kljub težki situaciji za glasbene ustvarjalce v zadnjih mesecih ni počivala in je z ekipo ustvarila novo pesem o moči prave ljubezni, Največ. Pevka, ki se je že s svojo prvo pesmijo Milijon in ena zasidrala v srca poslušalcev z milino, interpretacijo in prepoznavnim glasom, tako zdaj nadaljuje v svojem prepoznavnem slogu. 

"Največ, kar lahko imamo, je prava ljubezen! Ta pesem je za vse, ki verjamemo, da je moč ljubezni najlepša sila na svetu," je o svoji novi pesmi povedala Klara. 

Pri pesmi Največ se je kot avtorica besedil spet preizkusila Marjetka Vovk, ki je v času prve letošnje karantene našla svoje novo poslanstvo. Kot avtorica besedila se je podpisala že pri obeh pesmih, ki sta ju z Raayem izdala pod imenom Maraaya (Obujem nove čevlje in Drevo), ob tem pa krožijo govorice, da lahko do konca meseca pričakujemo še kakšno. Za glasbo je poskrbel Raay. 

prejšnji članek
Čigavega poljuba si želi Nika Zorjan
Obsedena!
Čigavega poljuba si želi Nika Zorjan
naslednji članek
Justin Bieber in Taylor Swift spet en proti drugem
Obsedena!
Justin Bieber in Taylor Swift spet en proti drugem
Preberite tudi