krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221
Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu prilagodili razpis

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Justin Bieber in Taylor Swift spet en proti drugem

25. 11. 2020; 12.06
Avtor: K.M.
Taylor Swift (2)

Taylor Swift foto: Profimedia

Razkrili so nominirance letošnjih glasbenih nagrad grammy, ki jih bodo podarili konec januarja leta 2021. Med nominiranci pa sta tudi Justin Bieber in Taylor Swift, ki že leta javno kažeta na to, da sta v slabih odnosih.

Justin in Taylor sta tako nominirana tudi v istih kategorijah. Tako oba glasbenika najdemo v najboljšem pop nastopu, Justin Bieber s pesmijo Yummy in Taylor Swift s pesmijo Cardigan. V kategoriji pa so nominirani še Billie Eilish, Dua Lipa, Doja Cat in Harry Styles. 

Oba se pojavita tudi v kategoriji najboljšega nastopa dueta ali skupine, Justin s pesmijo Intentions in duetom s Quavom, Taylor pa s pesmijo Exile in duetom z Bonom Iverjem. Zgodba pa se tu ne konča, saj sta oba albuma Changes (Bieber) in Folklore (Swift) nominirana tudi v kategoriji najboljšega pop albuma. 

Je pa Taylor Justina na nek način že premagala, saj je sama prejela kar šest nominacij, poleg nje sta šest nominacij prejela še Dua lipa in Roddy Rich, Beyonce pa je prejela kar devet nominacij. Justin Bieber je bil po drugi strani nominiran štirikrat. 

prejšnji članek
Slovenska pevka verjame v silo moči ljubezni
Obsedena!
Slovenska pevka verjame v silo moči ljubezni
naslednji članek
Prva oseba z več kot 100 milijoni sledilcev na TikToku
Obsedena!
Prva oseba z več kot 100 milijoni sledilcev na TikToku
Preberite tudi