vsako živilo ima svojo mero Dobra karma

4 tipi ljudi - 4 uspešni načini bojevanja s ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 16. januarja

rok snezic mediaspeed Reporter.si

Postopek zoper Janševega svetovalca Roka ...

milan krek Svet24.si

Krek o "bistveno nižjih številkah" in možnosti ...

20200525-01006354 Necenzurirano

Lahko Slovenija preživi še leto in pol Janše?

Blaž Švab 2 Njena.si

Blaž Švab televizije ne gleda

Njena.si

"Sredi 40-ih imam lepšo kožo kot pri 20-ih"

Justin Bieber in Taylor Swift spet en proti drugem

Razkrili so nominirance letošnjih glasbenih nagrad grammy, ki jih bodo podarili konec januarja leta 2021. Med nominiranci pa sta tudi Justin Bieber in Taylor Swift, ki že leta javno kažeta na to, da sta v slabih odnosih.

Taylor Swift

Taylor Swift

Foto: Profimedia

Justin in Taylor sta tako nominirana tudi v istih kategorijah. Tako oba glasbenika najdemo v najboljšem pop nastopu, Justin Bieber s pesmijo Yummy in Taylor Swift s pesmijo Cardigan. V kategoriji pa so nominirani še Billie Eilish, Dua Lipa, Doja Cat in Harry Styles. 

Oba se pojavita tudi v kategoriji najboljšega nastopa dueta ali skupine, Justin s pesmijo Intentions in duetom s Quavom, Taylor pa s pesmijo Exile in duetom z Bonom Iverjem. Zgodba pa se tu ne konča, saj sta oba albuma Changes (Bieber) in Folklore (Swift) nominirana tudi v kategoriji najboljšega pop albuma. 

Je pa Taylor Justina na nek način že premagala, saj je sama prejela kar šest nominacij, poleg nje sta šest nominacij prejela še Dua lipa in Roddy Rich, Beyonce pa je prejela kar devet nominacij. Justin Bieber je bil po drugi strani nominiran štirikrat.