danny Dobra karma

Vedeževalec razkriva: to vas čaka do konca leta ...

profimedia-0573381735 Svet24.si

Se je David Beckham čez noč tako postaral?

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Ekskluzivno razkrivamo! Zakaj Jože Damijan že ...

stavka, medicinske sestre1 Svet24.si

Zaradi napovedane zamrznitve minimalne plače ...

Dodeljevanje-globe_Vir-Facebook-Gašper-Bizjak Necenzurirano

Lovili sprehajalce z rogljički, v domove ...

Gianni Rijavec in godalni kvartet - koncert Štanjel Odkrito.si

Kdo je poskrbel za Giannijev adventni venček?

George Clooney Odkrito.si

Nikoli ne boste verjeli kako si George Clooney ...

Modna ikona: Selena Gomez

Tokrat nas je v modnem smislu najbolj navdušila priljubljena pevka in igralka Selena Gomez. V rožnato-črni kombinaciji je namreč osvojila rdečo preprogo na premieri filma Dolittle, v katerem je glas posodila žirafi Betsy, eni najbolj nesebičnih sodelavk Dolittlove ekipe, ki pogosto opravlja naloge. Zdi se kot prijazna in klepetava žirafa, vendar je tudi divje pogumna. Tako kot Selena.

Selena Gomez

Selena Gomez

Foto: Profimedia

Priljubljena pevka je odločno vstopila v leto 2020. Poleg tega, da je na prodajne police poslala svoj najnovejši album Rare, ki je takoj dosegel neverjetni uspeh, je igro pospešila tudi v smislu modnih odločitev. Na premieri filma je na rdeči preprogi – no, na zeleni – blestela v rožnato-črni kombinaciji modne hiše Givenchy. Selena je navdušila s pastelno rožnatim pulijem oziroma puloverjem s tako imenovanim »želva« ovratnikom z dolgimi rokavi. Pulover je bil rahlo prosojen, kar je do izraza prišlo predvsem med fotografiranjem in po uporabi bliskavice, to pa je zvezdnica rešila s preprostim črnim topom, ki ga je nosila pod zgornjo plastjo. Odlična protiutež puloverju je bilo črno dolgo in rahlo nabrano krilo z visokim pasom. 


NAKIT

Selena Gomez Nakit.jpg
Selena Gomez Nakit
Profimedia


Svoj videz je Selena dopolnila z elegantnim diamantnim nakitom Messika Paris v obliki vejic in listov. Tokrat se je odločila za bolj umirjeno, dnevno ličenje. Njeni nohti so bili kratko pristriženi in v beli barvi, ustnice so bile nekoliko bolj intenzivno obarvane, pričeska pa je bila speta v trdno figo. 

CLOSE UP 

Selena Gomez, close up.jpg
Selena Gomez, close up
Profimedia


Zagotovo je bil največji modni dodatek njen nasmešek. Pevka in igralka se je ves čas filmske premiere široko smejala in dajala vtis, da v svojem življenju preprosto uživa.