mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Modna ikona: Selena Gomez

27. 10. 2020; 06.00
Avtor: K.M.
Selena Gomez, moda

Selena Gomez foto: Profimedia

Tokrat nas je v modnem smislu najbolj navdušila priljubljena pevka in igralka Selena Gomez. V rožnato-črni kombinaciji je namreč osvojila rdečo preprogo na premieri filma Dolittle, v katerem je glas posodila žirafi Betsy, eni najbolj nesebičnih sodelavk Dolittlove ekipe, ki pogosto opravlja naloge. Zdi se kot prijazna in klepetava žirafa, vendar je tudi divje pogumna. Tako kot Selena.

Priljubljena pevka je odločno vstopila v leto 2020. Poleg tega, da je na prodajne police poslala svoj najnovejši album Rare, ki je takoj dosegel neverjetni uspeh, je igro pospešila tudi v smislu modnih odločitev. Na premieri filma je na rdeči preprogi – no, na zeleni – blestela v rožnato-črni kombinaciji modne hiše Givenchy. Selena je navdušila s pastelno rožnatim pulijem oziroma puloverjem s tako imenovanim »želva« ovratnikom z dolgimi rokavi. Pulover je bil rahlo prosojen, kar je do izraza prišlo predvsem med fotografiranjem in po uporabi bliskavice, to pa je zvezdnica rešila s preprostim črnim topom, ki ga je nosila pod zgornjo plastjo. Odlična protiutež puloverju je bilo črno dolgo in rahlo nabrano krilo z visokim pasom. 


NAKIT

Selena Gomez Nakit foto: Profimedia


Svoj videz je Selena dopolnila z elegantnim diamantnim nakitom Messika Paris v obliki vejic in listov. Tokrat se je odločila za bolj umirjeno, dnevno ličenje. Njeni nohti so bili kratko pristriženi in v beli barvi, ustnice so bile nekoliko bolj intenzivno obarvane, pričeska pa je bila speta v trdno figo. 

CLOSE UP 

Selena Gomez, close up foto: Profimedia


Zagotovo je bil največji modni dodatek njen nasmešek. Pevka in igralka se je ves čas filmske premiere široko smejala in dajala vtis, da v svojem življenju preprosto uživa.

prejšnji članek
Klasična modra – barva, ki navduši
Lepotičenje
Klasična modra – barva, ki navduši
naslednji članek
Dixie D'Amelio ni več videti tako
Obsedena!
Dixie D'Amelio ni več videti tako
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska