stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zapeljiva Priyanka Chopra Jonas si želi udobja

9. 7. 2020; 12.13
Avtor: CR
Priyanka_4
Indijska in hollywoodska igralka in pevka Priyanka Chopra Jonas je postala ambasadorka kampanje Bodi kar si.

Poletje je tukaj, z njim pa sončni dnevi, ki nam dovolijo več igrivosti in sproščenosti. Dolgi dnevi na prostem pa so še lepši v udobni obutvi Crocs, kultni znamki najbolj udobne obutve na svetu, ki to poletje navdušuje z novimi trendi modeli. V novi kolekciji sončne dneve preživlja tudi priljubljena Hollywoodska igralka in aktivistka Priyanka Chopra Jonas, ki je letos postala ponosna ambasadorka kampanje 'Come as you are' (Bodi kar si) in nadaljuje zgodbo, ki sta jo poosebljali že zvezdnici Drew Barrymore in Zooey Deschanel. Priyanka se je zaljubila v Crocs udobje in obožuje novo kolekcijo Crocs LiteRide, ki ji nudi udobje na vsakem koraku, z novimi Jibbitz personaliziranimi priponkami za obutev pa kreativno izraža svojo osebnost.

Ustvarjena z mislijo na današnji hiter tempo življenja kolekcija Crocs LiteRide združuje inovativno tehnologijo in moden videz. Odlikuje jo inovativen in revolucionarni penast material LiteRide™, ki je peresno lahek, mehak in prožen ter zato vašim nogam nudi prijetno mešanico podpore in fleksibilne mehkobe, ki se popolna prilagodi vašemu stopalu. Na voljo so nove barvne kombinacije v čudovitih odtenkih, ki poleg udobja poskrbijo tudi za moden in trendovski videz.

foto: Promocijski material

V kolekciji LiteRide™ najde nekaj zase prav vsak, saj ponuja vse od kultnega modela cokla, do priljubljenih natikačev ter trendovskih sandalov. Vse modele poleg modnega videza povezuje revolucionarni material, ki vsak sprehod spremeni v hojo po oblakih. Piko na i pa dodajo še nove Jibbitz personalizirane priponke, ki popestrijo vsak vaš korak in so na voljo v številnih privlačnih motivih po vašem okusu.

prejšnji članek
Kot bi te poljubilo sonce na obraz
Lepotičenje
Kot bi te poljubilo sonce na obraz
naslednji članek
Kaia Gerber ga obožuje
Lepotičenje
Kaia Gerber ga obožuje
Preberite tudi