stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ko jabolko ne pade daleč od drevesa

18. 6. 2020; 01.25
Avtor: OG
profimedia-0428171428

Kaia Gerber foto: Profimedia

Lila Grace Moss, Kaia Gerber, Lily Rose Deep in Deva Cassel so podedovale najboljše starševske gene in talent

Neredko se zgodi, da se otroci talentiranih staršev odločijo, da se preizkusijo na poti, ki jim je bila začrtana že ob rojstvu, in ji večkrat sledijo do konca življenja.

Lila Grace Moss-Hack

Lepota za nove estetske standarde

Lila Grace Moss in Kate Moss foto: Profimedia

Prelepa Lila Grace Moss je pred kratkim dopolnila šestnajst let. Njena mama, vrhunska manekenka Kate Moss, je svojo sijajno kariero začela prav pri teh letih, a je bila, kot se spominja, bolj samosvoja in za seboj ni imela nadzora staršev, ki ga danes sama zagotavlja svoji hčeri. Kate dobro pozna nevarnosti, ki stojijo za svetom mode: nenehna potovanja, razočaranja, tekmovalnost, preveč svobode. V intervjuju za priznano ameriško revijo je Kate dejala, da bi se ji na primer zdelo nedopustno, da bi se Lila Grace zdaj fotografirala zgoraj brez, čeprav je sama to naredila. Kate Moss hčerko spremlja na vsakem fotografiranju, podpira jo in ji svetuje. Postala je celo njena uradna menedžerka.  

Lila Grace Moss foto: Profimedia

Lila Grace je pravkar postala nov obraz oglaševalske kampanje Mark Jakobs Beauty. Njena posebna in sveža lepota napoveduje nove estetske standarde, po katerih naj bi se zgledovala mlajša generacija. Navdušenje nad njo je preseglo Lilina pričakovanja, tako da kaže, da bo prav ona največja konkurenca vzhajajoče zvezde na modnih stezah Kaii Gerber, hčerki vrhunske manekenke Cindy Crawford.    

Kaia Gerber

Pred sijajno kariero v svetu mode

Kaia Gerber foto: Profimedia

Kaia je prelepa hčerka prelepih staršev, vrhunske manekenke Cindy Crawford in Randyja Gerberja – tudi on je bil v preteklosti znan fotomodel. Zato ni čudno, da si je Kaia že kot otrok želela vstopiti v svet mode. Starši ji tega niso mogli preprečiti. Prvo mednarodno delo je dobila že pri desetih letih za linijo Versace Kids. Od 13. do 16. leta je že krasila naslovnice priznanih revij in pri 16 letih prvič stopila na modno stezo tedna mode v New Yorku za Kalvina Kleina. Preobrat se ji je zgodil pri 17 letih, ko je osvojila naslov najboljšega modela leta. Takrat jo je opazil tudi Karl Lagerfeld in Kaia je postala obraz modne hiše Yves Saint Laurent za njihovo linijo ličil.

Kaina moč se zagotovo skriva v pogledu, ki ji ga je podarila prav mama: temne globoke oči. Očarljive so tudi njene dolge noge, ki pa zadnje čase postajajo čedalje bolj suhe. Čeprav so Kaii vse modne poti na stežaj odprte in se ji napoveduje najsvetlejša možna prihodnost, jo je modni svet nepričakovano posrkal in izčrpal. Njena postava se tanjša iz tedna v teden, njena suhost pa čedalje bolj skrbi starše pa tudi svetovno javnost.

Lily Rose Deep

Življenje, ki ga bogatijo glasba, igra in moda

Lily Rose Deep foto: Profimedia

Lily Rose Deep foto: Profimedia

Hči hollywoodskega zvezdnika Johnnyja Deppa in francoske pevke, igralke in manekenke Vanesse Paradis bo letos dopolnila 20 let. Živi med Parizom in Los Angelesom, saj so se njeni starši razšli, ko je bila še mladoletna. Mama Vanessa je ponosna nad dejstvom, da Lily Rose in njen brat govorita tekoče francosko in angleško. Ker ima Lily Rose v sebi tako gene glasbenice kot igralca, se v družini še sprašujejo, kam jo bo peljala življenjska pot. Že kot otrok je rada pela, in to po ves dan. Celo skladati je začela in za mamin album Love Songs, ki je izšel leta 2013, sama napisala pesem. A preobrat se je zgodil takoj po prvi filmski izkušnji. Kot sama pravi, je takrat spoznala, da je igranje tisto, ki jo resnično zanima in celo sprošča. Čeprav sta ji oče in mama poskusila nasprotovati, saj je za igranje žrtvovala šolo, ki jo je pustila tik pred koncem, sta ji morala pustiti, naj sama izbira pot zase. Seveda so se tudi zanjo odprla vrata odmevne modne hiše, in to prav tiste, za katero je že mama Vanessa kot mladostnica promovirala njihovo najslavnejšo dišavo: Chanel 5. Prav res drži: jabolko ne pade daleč od drevesa. 

Deva Cassel

Najmlajša in najslajša

Deva Cassel foto: Profimedia


Sad ljubezni Monice Bellucci in igralca Vincenta Cassela je trinajstletna Deva Cassel, ki jo je kljub mladosti modna hiša Dolce & Gabbana poklicala za modno kampanjo, ki bo javnosti prikazana šele prihodnje leto. Deva je popolna mešanica svojih staršev in tudi ona je podedovala le najboljše fizične lastnosti: mediteransko barvo las in kožo po mami ter svetle oči po očetu. 

prejšnji članek
Sproščena tudi v tistih dneh meseca
Obsedena!
Sproščena tudi v tistih dneh meseca
naslednji članek
Vrača se s hitom svetovnega formata
Obsedena!
Vrača se s hitom svetovnega formata
Preberite tudi