stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zgodba z naslovnice: Kendall Jenner stopa po svoji poti

15. 6. 2020; 02.05
Avtor: K.M.
Kendall jenner

Kendall Jenner foto: Profimedia

Kljub temu da je Kendall Jenner članica klana Kardashian, je hkrati tista sestra, ki je v svetu slavnih bolj znana zaradi lastne kariere kot zaradi povezanosti z družino. Čeprav vpliva imena Kardashian seveda ne gre zanikati, je Kendall tista, ki odločno stopa po svoji poti in ve, kaj želi doseči.

Kendall Jenner krasi aktualno naslovnico revije Top!Smrklja, ki jo že lahko najdeš pri vseh prodajalcih revij in časopisov. V naslovni zgodbi smo ti ponudili nekoliko poglobljen vpogled v življenje tiste članice družine Kardashian Jenner, ki je kljub velikemu uspehu v modni industriji najbolj v ozadju. Z njo so le redko povezane kakšne drame in škandali, predvsem pa je tista, ki se najbolj izogiba nastopanju v družinskem šovu Vztrajajte s Kardashiani. 

Kendall Jenner foto: Profimedia

Kendall Jenner foto: PROFIMEDIA

Kendall bo novembra letos dopolnila 25 let, a je bila očem javnosti prvič izpostavljena že leta 2007, ko je bila kot dvanajstletno dekle del družinskega šova V koraku z družino Kardashian. Kaj kmalu je pokazala, da si želi drugačne kariere, vitka in visoka postava pa je bila odlično zagotovilo za uspeh v modnem svetu. Prvo priložnost v svetu manekenstva je tako dobila že leta 2009, ko ji je mati in družinska menedžerka uredila pogodbo s pomembno agencijo. Kendall je skoraj takoj začela sodelovati na modnih revijah za znamke, kot so Chanel, Alexander Wang in Balmain.

V reviji TOP! Smrklja preveri, kaj je kot 14-letno dekle zapisala v pismu, ki ga je namenila sebi, zakaj je ljudje ne jemljejo resno in zakaj ji očitajo, da ni supermodel, s kakšnimi težavami se sooča in s kom so jo ljubezensko povezovali. 

prejšnji članek
Vrača se s hitom svetovnega formata
Obsedena!
Vrača se s hitom svetovnega formata
naslednji članek
Slovenski glasbenik spet navdušil
Obsedena!
Slovenski glasbenik spet navdušil
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska