žensk cvet Dobra karma

Bliskovita pot do umiritve od znotraj navzven: ...

Valentina Sampaio Svet24.si

Brazilka se je rodila kot deček, sedaj krasi ...

107792123_3656069631074104_5736355171430364755_n Reporter.si

Epilog obračuna na Janševem dvorišču

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Svet24.si

Dom sumljivih podjetij, davčnih utajevalcev in ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Denar sumljivega izvora do SDS #dokument

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

naya-rivera, avtomobil, izginotje Njena.si

Truplo Naye Rivere našli na obletnico smrti ...

Zgodba z naslovnice: Kendall Jenner stopa po svoji poti

Kljub temu da je Kendall Jenner članica klana Kardashian, je hkrati tista sestra, ki je v svetu slavnih bolj znana zaradi lastne kariere kot zaradi povezanosti z družino. Čeprav vpliva imena Kardashian seveda ne gre zanikati, je Kendall tista, ki odločno stopa po svoji poti in ve, kaj želi doseči.

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Foto: Profimedia

Kendall Jenner krasi aktualno naslovnico revije Top!Smrklja, ki jo že lahko najdeš pri vseh prodajalcih revij in časopisov. V naslovni zgodbi smo ti ponudili nekoliko poglobljen vpogled v življenje tiste članice družine Kardashian Jenner, ki je kljub velikemu uspehu v modni industriji najbolj v ozadju. Z njo so le redko povezane kakšne drame in škandali, predvsem pa je tista, ki se najbolj izogiba nastopanju v družinskem šovu Vztrajajte s Kardashiani. 

Kendall Jenner oranzna.jpg
Kendall Jenner
Profimedia

profimedia-0395033158 KENDALL JENNER.jpg
Kendall Jenner
PROFIMEDIA

Kendall bo novembra letos dopolnila 25 let, a je bila očem javnosti prvič izpostavljena že leta 2007, ko je bila kot dvanajstletno dekle del družinskega šova V koraku z družino Kardashian. Kaj kmalu je pokazala, da si želi drugačne kariere, vitka in visoka postava pa je bila odlično zagotovilo za uspeh v modnem svetu. Prvo priložnost v svetu manekenstva je tako dobila že leta 2009, ko ji je mati in družinska menedžerka uredila pogodbo s pomembno agencijo. Kendall je skoraj takoj začela sodelovati na modnih revijah za znamke, kot so Chanel, Alexander Wang in Balmain.

Revija TOP - Naslovna - Junij-Avgust 2020 - FINAL.jpg

V reviji TOP! Smrklja preveri, kaj je kot 14-letno dekle zapisala v pismu, ki ga je namenila sebi, zakaj je ljudje ne jemljejo resno in zakaj ji očitajo, da ni supermodel, s kakšnimi težavami se sooča in s kom so jo ljubezensko povezovali.