hrana, trgovina Svet24.si

Predlagajo spremembe pri obratovanju trgovin ob ...

Antonija Arnečič Svet24.si

Spala v hlevu, na banki pa jo je čakal lep ...

jansa-pl Reporter.si

Lukšič: »Za Janšo bi bilo bolje, če na levi ...

delegacija rš Svet24.si

Kurdske oblasti na severu Iraka pridržale tri ...

bojana-beović Necenzurirano

Skupina Bojane Beović je bila "nepotrebna in ...

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Dan Križevniškega Soseda se bliža

fashion 2 Najstnica.si

Anamaria Goltes uživa na hrvaški obali

Zgodba z naslovnice: Kendall Jenner stopa po svoji poti

Kljub temu da je Kendall Jenner članica klana Kardashian, je hkrati tista sestra, ki je v svetu slavnih bolj znana zaradi lastne kariere kot zaradi povezanosti z družino. Čeprav vpliva imena Kardashian seveda ne gre zanikati, je Kendall tista, ki odločno stopa po svoji poti in ve, kaj želi doseči.

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Foto: Profimedia

Kendall Jenner krasi aktualno naslovnico revije Top!Smrklja, ki jo že lahko najdeš pri vseh prodajalcih revij in časopisov. V naslovni zgodbi smo ti ponudili nekoliko poglobljen vpogled v življenje tiste članice družine Kardashian Jenner, ki je kljub velikemu uspehu v modni industriji najbolj v ozadju. Z njo so le redko povezane kakšne drame in škandali, predvsem pa je tista, ki se najbolj izogiba nastopanju v družinskem šovu Vztrajajte s Kardashiani. 

Kendall Jenner oranzna.jpg
Kendall Jenner
Profimedia

profimedia-0395033158 KENDALL JENNER.jpg
Kendall Jenner
PROFIMEDIA

Kendall bo novembra letos dopolnila 25 let, a je bila očem javnosti prvič izpostavljena že leta 2007, ko je bila kot dvanajstletno dekle del družinskega šova V koraku z družino Kardashian. Kaj kmalu je pokazala, da si želi drugačne kariere, vitka in visoka postava pa je bila odlično zagotovilo za uspeh v modnem svetu. Prvo priložnost v svetu manekenstva je tako dobila že leta 2009, ko ji je mati in družinska menedžerka uredila pogodbo s pomembno agencijo. Kendall je skoraj takoj začela sodelovati na modnih revijah za znamke, kot so Chanel, Alexander Wang in Balmain.

Revija TOP - Naslovna - Junij-Avgust 2020 - FINAL.jpg

V reviji TOP! Smrklja preveri, kaj je kot 14-letno dekle zapisala v pismu, ki ga je namenila sebi, zakaj je ljudje ne jemljejo resno in zakaj ji očitajo, da ni supermodel, s kakšnimi težavami se sooča in s kom so jo ljubezensko povezovali.