žensk cvet Dobra karma

Bliskovita pot do umiritve od znotraj navzven: ...

Valentina Sampaio Svet24.si

Brazilka se je rodila kot deček, sedaj krasi ...

107792123_3656069631074104_5736355171430364755_n Reporter.si

Epilog obračuna na Janševem dvorišču

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Svet24.si

Dom sumljivih podjetij, davčnih utajevalcev in ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Denar sumljivega izvora do SDS #dokument

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

franko bajc Njena.si

Franko Bajc ujet z nevesto

Slovenski glasbenik spet navdušil

Priljubljenislovenski glasbenik, ki navdušuje z latino ritmi, je na svoj rojstni dan predstavil novo pesem in videospot Vitamin.

Mark Zebra

Mark Zebra

Foto: Promocijski material

Pri ustvarjanju skladbe je sodeloval z ustaljeno ekipo. Pod besedilom je zapisan avtor številnih uspešnic Rok Lunaček, aranžma pesmi je pripravil Krešimir Tomec, pod glasbo pa sta se podpisala oba. »Lahko rečem, da smo dobri prijatelji, razumemo drug drugega, zato snemanje v studiu poteka zelo zabavno, hitro in sproščeno. Vse to se tudi odraža pri končnih izdelkih,« je povedal Mark.

Mark Zebra Vitamin.jpg
Mark Zebra
Promocijski material

»Pesem se je med ustvarjanjem nenehno spreminjala,« je o delu v studiu povedal Mark Zebra in nadaljeval: »Bilo je nekaj več vložkov v španskem jeziku, vendar smo se na koncu odločili, da ga pustimo le za konec, pesem pa v celoti ohranimo v slovenskem jeziku. Bolje mi zveni, saj je slovenščina moj jezik. Le ob zaključku pesmi lahko slišite glas mojega dobrega prijatelja iz Kube Orsona Reyesa, ki živi v Sloveniji že več kot 15 let, ga pa velikokrat uporabim za kakšne glasbene vložke, saj ima dobro in specifično barvo glasu.«

Mark Zebra stevardese.jpg
Mark Zebra stevardese
Promocijski material

Mark Zebra Vitamin 1.jpg
Mark Zebra
Promocijski material

Mark Zebra je snemanje skladbe in videospota opravil po karanteni, v času, ko smo morali biti doma, pa so potekale intenzivne priprave. Pesem je bila posneta v Ljubljani, videospot pa na več lokacijah – na letališču v Skokah (Rogoza) in na letališču Edvarda Rusjana pod režisersko taktirko Žige Gjura, ki je zgodbo videa umestil na Kubo. Glavno žensko vlogo stevardese, ki je odigrala tudi vroče scene z Markom Zebro, je imela Marjanca Polutnik. Na vroče kubanske ritme sta ob Marku Zebri plesala vrhunska plesalca Naffa Zumba in Orson Reyes.

Po koncu snemanja videospota je režiser povedal: »Zebra spada med tiste izvajalce, ki vedo, kaj želijo prikazati s končnim izdelkom, seveda je zato snemanje zahtevnejše. Snemanje z Zebro je vedno zanimivo ter polno novih elementov in tokrat ni bilo nič drugače.«