žensk cvet Dobra karma

Bliskovita pot do umiritve od znotraj navzven: ...

Valentina Sampaio Svet24.si

Brazilka se je rodila kot deček, sedaj krasi ...

107792123_3656069631074104_5736355171430364755_n Reporter.si

Epilog obračuna na Janševem dvorišču

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Svet24.si

Dom sumljivih podjetij, davčnih utajevalcev in ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Denar sumljivega izvora do SDS #dokument

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

franko bajc Njena.si

Franko Bajc ujet z nevesto

Polkaholiki spet navdušili

Sobica je nova pesem, s katero se po veliki uspešnici Povej, povej, ki je takoj osvojila Slovenijo, Polkaholiki vračajo na lestvice in radijske valove.

POLKAHOLIKI

POLKAHOLIKI

Foto: Neo Visuals

Po nekajmesečnem oddihu se mlada ekipa štirih Štajercev vrača na glasbene lestvice z novo uspešnico Sobica. Naslov pesmi nima nikakršne povezave z razmerami v Sloveniji, saj je bila pesem posneta in napisana že veliko prej.»Za ljubezen so dovolj drobne stvari. Sobica je le prispodoba za nekaj, kar je v ljubezni čistega, torej skupna postelja, okno v svet in prostor, kjer je lahko par, če je iskreno zaljubljen, do konca življenja skupaj,« pripovedujejo fantje te izjemno priljubljene zasedbe, ki še dodajo: »Gre za klasično ljubezensko zgodbo, skoraj filmsko. Dekletu so premalo drobne stvari, kot so pozornost, iskren pogled, šopek rož, na koncu pa ostane sama, ker je želela preveč.«

POLKAHOLIKI (SOBICA)-15.jpg
POLKAHOLIKI
Neo Visuals

POLKAHOLIKI (SOBICA)-2.jpg
POLKAHOLIKI
NEO VISUALS

Polkaholiki so spet posneli tako pop kot narodnozabavno različico pesmi in videa, kot se zanje spodobi, še naprej pa rušijo stereotipe o narodnozabavni glasbi. V zadnjih mesecih so navdušili številne mlade po Sloveniji, pa tudi tiste mlade po srcu. Najbolj jih navdušuje dejstvo, da so poleg slovenskega občinstva pridobili ogromno sledilcev in komentarjev naših sosedov. »Poleg lastnih pesmi pripravljamo še nekaj zelo posebnega, kar bo res pika na i poletju, a boste morali še malce počakati,« je dodal Žiga, pevec Polkaholikov.

Raay in Rok Lunaček sta poskrbela za novo uspešnico, ki že odmeva iz vseh televizijskih in radijskih etrov.