žensk cvet Dobra karma

Bliskovita pot do umiritve od znotraj navzven: ...

Valentina Sampaio Svet24.si

Brazilka se je rodila kot deček, sedaj krasi ...

107792123_3656069631074104_5736355171430364755_n Reporter.si

Epilog obračuna na Janševem dvorišču

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Svet24.si

Dom sumljivih podjetij, davčnih utajevalcev in ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Denar sumljivega izvora do SDS #dokument

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

franko bajc Njena.si

Franko Bajc ujet z nevesto

Po uspešnem letu 2019 nadaljujejo z uspešno formulo

Ena najbolj popularnih skupin pri nas, Zvita Feltna, ki je v letu 2019 presegla marsikateri mejnik, ne počiva na lovorikah – fantje so za svoje oboževalce in vse poslušalce pripravili novo energijsko bombo, pesem 'Diamant'.

Zvita feltna

Zvita feltna

Foto: Promocijski material

Leto 2019 je bilo za primorsko skupino neverjetno uspešno, razprodali so ljubljansko Cvetličarno, do zadnjega kotička napolnili vsa koncertna prizorišča, kjer so se pojavili, pesem 'Gin in tonic' je v nekaj mesecih presegla milijon ogledov, 'Edina' ima v 2020 že več kot 3 milijone ogledov. Pevec in frontman skupine, Blaž Gec, ob tem pravi:
»2020 je nenavadno leto, začeli smo tipično glasno, na koncertih, potem pa se je čas malce ustavil zaradi dobro znane situacije v državi. Morda nam je na začetku malce presedalo, ker smo vajeni biti petek in soboto na odru s svojimi fani, a smo rekli, da ne bomo počivali in se odločili, da kot poklon vsem našim oboževalcem, podarjamo novo pesem, ki bo zagotovo še dolgo sijala tako kot sijejo oni in kot sije njen naslov – DIAMANT.« Kitarist skupine in avtor glasbe Theo Čebron pa je k temu dodal: »Ni lepšega v življenju kot da počneš, kar te veseli. Jaz si ne morem predstavljati lepše sinergije od te, ki jo trenutno živimo. Ustvarjamo glasbo, ki je ljudem všeč in namesto zahvale mi je povsem dovolj, da se na koncertih zgodi vsakič odklop in čisto sleherni koncert rečem – vau – lepše ne more bit.«

Zvita feltna
Zvita feltna
Promocijski material

Pod besedilo skladbe se tudi tokrat podpisuje največje ime pri podpisovanju besedil pri nas, Rok Lunaček, Theo Čebron je poskrbel za glasbo, skupaj z Blažem Hribarjem, ki je tudi redni producent skupine, pa je podpisal tudi aranžma za pesem 'Diamant'. »To je 11 besedilo za ta neverjetno ekipo, ki ima tako nalezljivo energijo, da ne morem drugače kot da ne bi napisal kaj udarnega. Verjamem, da nam je tudi tokrat uspelo in da bo težko preseč sijaj tega naslova,« je o vnovičnem sodelovanju povedal Rok Lunaček.

Posneli tudi videospot
Najnovejša glasbena poslastica je dobila tudi svoj videospot, ki so ga fantje snemali na domačem koncu, na Primorskem, kamor se je po njihovih besedah vedno najlepše vrniti. Tudi tokrat jim je pri vizualni podobi pomagala ekipa Take Over Media pod režijsko taktirko Djomla KS, ki s skupino je prijatelj že nekaj let.