Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Pravila igre: dekleta so spoznavali s pomočjo drona

12. 5. 2020; 06.10
Avtor: PR
Pravila igre_foto_Petra Ria

/ foto: Promocijsko gradivo

Mladi fantje hrvaške zasedbe Pravila igre, ki jih publika preprosto obožuje, so javnost te dni presenetili s pozitivno pesmijo Usne od šećera, za katero so v ponedeljek izdali tudi težko pričakovani videospot.

Njihova nova pesem izžareva vesele in pozitivne tone ter plesne melodije, ki napovedujejo, da je poletje tik pred nami, fantje pa so jo oboževalcem predstavili s posebnim sporočilom - naj bodo potrpežljivi in ostanejo doma še dlje, saj jih čakajo novi poletni spomini in lepši, svetlejši dnevi.

Pravila igre foto: Pravila igre

»Aktualna pandemija je vplivala na cel svet in je tako tudi nam spremenila letošnje načrte. Kljub temu smo se trudili, da smo ves ta čas ostali podpora našim poslušalcem in sledilcem na družbenih omrežjih, saj vemo, da je za nekatere težko, da moramo biti doma. Zato smo se odločili, da iz vsega tega potegnemo najboljše, in smo spremenili svoje načrte tako, kot znamo. Zato želimo predstaviti pesem, zaradi katere se počutimo optimistično in dobro, ter to veselje in upanje prenesti tudi na vse poslušalce,« pravijo fantje iz skupine Pravila igre.

Pravila igre foto: Petra Ria

Dron s posebno vlogo

Pri snemanju si je ekipa DARPRO.tv pomagala tudi z dronom, fantje in dekleta pa so vsak svoj del posneli na različnih zagrebških balkonih. Fantje so namreč dekleta spoznavali kar s pomočjo te vse bolj priljubljene naprave. 

Pod pesem se podpisuje dvojec Sonja in Miro Buljan, nastala pa je pod okriljem GEMA Produkcije.

prejšnji članek
To bo slovenski predstavnik na Evroviziji 2021
Obsedena!
To bo slovenski predstavnik na Evroviziji 2021
naslednji članek
Bo najstniška zvezdnica kos pritisku slave?
Obsedena!
Bo najstniška zvezdnica kos pritisku slave?
Preberite tudi