profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Priljubljena manekenka pri 25 noseča?

29. 4. 2020; 11.01
Avtor: K.M.
Gigi Hadid

Gigi Hadid foto: Profimedia

Ameriški mediji poročajo, da naj bi manekenka Gigi Hadid in glasbenik Zayn Malik pričakovala prvega otroka.

Ameriški medij TMZ je prvi poročal o tem, da naj bi bil zvezdniški parček v veselem pričakovanju. Gigi Hadid pa naj bi bila že v 20 tednu nosečnosti. Čeprav novica še ni uradno potrjena, je TMZ znan po točnosti svojih virov informacij. Številni zdaj še verjamejo, da je bila zabava ob 25. rojstnem dnevu manekenke tudi zabava, na kateri so razkrili spol otroka. Gigi je namreč nosila rozna značko, na kateri je bil napis rojstnodnevno dekle, številni pa verjamejo, da je z njo sporočila tudi spol otroka. Na fotografijah sicer ni videti kakšnega zaobljenega trebuščka, a ... Morda pa bo to vseeno že tretji otrok nekdanjih članov skupine One Direction. 

Za Gigi in Zaynom je sicer dolga zgodovina vzponov in padcev v njunem razmerju. Spodaj smo pripravili časovnico vsega dogajanja v njunem ljubezenskem razmerju. 

Po dveh letih je konec ljubezni. foto: Profimedia

Manekenka Gigi Hadid (24) ter glasbenik in nekdanji član zasedbe One Direction Zayn Malik (27) sta konec leta 2019 sprožila govorice o tem, da sta spet obudila romanco. To pa sta v začetku leta 2020 tudi potrdila, ko sta v New Yorku praznovala pevčev 27. rojstni dan. Njuno razmerje ponuja vse, kar si ljubitelji dobrih romantičnih filmov želijo. Od prikupnih in zaljubljenih trenutkov do razhodov in grdih govoric. Zato skupaj preverimo, kaj vse se jima je na ljubezenskem področju dogajalo od leta 2015, ko so ju prvič povezali. 

Gigi je bila med letoma 2013 in 2015 v razmerju s Codyjem Simpsonom in leta 2015 v odmevnem razmerju z Joejem Jonasom, ki je danes srečno poročen z igralko Sophie Turner, ki naj bi prav tako pričakovala prvega otroka. Zayn je bil kar nekaj let v razmerju s pevko Perrie Edwards, ki jo je razhod zelo prizadel, a se je do danes že pobrala.

November 2015


Le nekaj mesecev zatem, ko je Zayn razdrl zaroko z angleško glasbenico Perrie Edwards in po koncu razmerja med Gigi in Joejem Jonasom, so ameriški mediji novembra 2015 začeli poročati o novi zvezdniški romanci. Manekenko in glasbenika so namreč ujeli, ko sta skupaj zapuščala zabavo Justina Bieberja po podelitvi ameriških glasbenih nagrad. Kakšen dan pozneje pa so ju spet ujeli med držanjem za roke, ko sta zapuščala restavracijo v Los Angelesu. Predvsem Zayn je v uradnih izjavah zatrjeval, da sta zgolj prijatelja, čeprav mu takrat ni verjel nihče. 

Januar 2016
Decembra so ostra očesa opazila, da je na Zaynovem ozadju na mobilnem telefonu ravno Gigi, kar je javnosti ponudilo še en dokaz o novem parčku. Konec meseca je Zayn izdal težko pričakovani videospot za svojo samostojno uspešnico Pillowtalk, kjer je tudi v nekaterih zelo vročih kadrih nastopila ravno Gigi. Sledilo je še nekaj zelo naklonjenih zapisov na družbenih omrežjih.

Februar 2016
Med radijskim intervjujem je voditelj Gigi poimenoval kot Zaynovo dekle, glasbenik pa ga pri tem ni popravil. 

April in maj 2016 
Parček je sodeloval pri fotografiranju za priznano modno revijo, kjer so o Zaynu zapisali, da je »Gigijin fant v resničnem življenju«. Maja pa sta skupaj navdušila na rdeči preprogi vsakoletnega dogodka Met Gala. 

Junij 2016 
Poletje je prineslo prve govorice o koncu razmerja, ki sta jih oba več kot uspešno zanikala. Tudi če je v njunem razmerju prišlo do kakšnih težav, so te postale preteklost, ko sta se septembra spet začela pojavljati v javnosti. 

Zayn in Gigi sta priznala, da sta zaljubljena. foto: zimbio


November 2016
Približno leto dni po prvih govoricah o razmerju je Zayn razkril, da sta se z Gigi spoznala novembra 2015 na zabavi modne hiše Victoria's Secret, kjer jo je glasbenik tudi povabil na prvi zmenek. Ta je potekal v eni izmed restavracij v New Yorku. »Je zelo inteligentna ženska, ve, kako se mora obnašati. Ni arogantna, je pa samozavestna,« je takrat o Gigi dejal Malik in priznal, da v tistem trenutku še nista živela skupaj. 

Januar 2017
 
Ravno zaradi priljubljenosti so se v začetku leta 2017 začele pojavljati govorice, da sta zaročena, a sta jih oba zelo hitro zanikala. 

September–oktober 2017 
Parček je počitnice preživel skupaj z manekenkino materjo Yolando, kar je nakazovalo na to, da je njuno razmerje zelo resno. Noč čarovnic pa sta preživela v ujemajočih se kostumih, fotografije so na svetovnem spletu delili skoraj vsi družinski člani.

Januar 2018
Leto 2018 sta začela kot močan in usklajen par. »Tega moškega ljubim bolj, kot lahko opišem z besedami. Navdihnjena sem z njegovim zagonom,« je takrat na družbenih omrežjih zapisala Gigi. 

Marec 2018
Le dva meseca po ljubezenskih izpovedih sta zvezdnika na svojih družbenih omrežjih potrdila, da je razmerja konec. »Z Gigi sva imela neverjetno pomembno, ljubeče in zabavno razmerje. Do nje čutim ogromno spoštovanje in občudovanje kot do ženske in kot do prijateljice. Ima neverjetno dušo,« je zapisal Zayn, Gigi pa je v svoji objavi zapisala naslednje: »Večno bom hvaležna za ljubezen, čas in življenjske lekcije, ki sva si jih z Z-jem delila. Ne želim mu nič drugega kot le najboljše in še naprej ga bom podpirala kot prijatelja.«

April 2018
Že mesec po razhodu so ju ujeli med poljubljanjem, a se takrat vsaj uradno še nista pobotala. Zayn naj bi si na vsak način želel obuditi razmerje, Gigi pa je bila ob tem bolj zadržana. 


Junij 2018–december 2018
Zayna so v drugi polovici leta 2018 večkrat ujeli v okolici Gigijinega stanovanja, na vprašanje, ali sta par, pa je odgovoril, da ljudem ni treba odnosa označevati na tak način. Pojavile so se celo govorice o tem, da želi Zayn svojo ljubezen dokazati z zaroko, a do tega, vsaj po javnih informacijah, ni nikoli prišlo. 

Januar 2019
V leto 2019 sta glasbenik in manekenka spet vstopila kot samski osebi. Nista se razšla, ker se ne bi imela rada. Dolgo sta se trudila, a se preprosto ni izšlo. »Zayn se bori z lastnimi demoni v zasebnem življenju, Gigi pa ga je samo tolažila,« je neimenovani vir povedal za ameriške medije. V začetku leta so Gigi sicer še ujeli pred Zaynovim stanovanjem, zaradi česar so številni verjeli, da sta se pobotala, a do česa bolj odmevnega ni prišlo. 

Februar 2019–avgust 2019
Gigi je pol leta po razhodu bolj ali manj ostajala v ozadju dogajanja, predvsem na ljubezenskem področju. Se je pa večkrat oglasil Zayn. Marca je na Twitterju objavil: »Gigi Hadid, ljubim te,« in se po govoricah, da je Gigi v razmerju s Samuelom Krostom, javno zelo razburil, čeprav je pozneje zanikal, da bi bili zapisi na Twitterju povezani z manekenko. 

Avgust 2019
Videti je bilo, da je Gigi dokončno pozabila na Zayna, saj je praktično javno začela novo razmerje, in sicer z nekdanjim tekmovalcem šova Sanjska ženska (Bachelorette) Tylerjem Cameronom, kar so podpirali predvsem njeni prijatelji. Gigi in Tyler sta se kar nekajkrat skupaj pojavila v javnosti, več kot očitno pa sta skupaj preživljala tudi noči, a se je to razmerje kar hitro končalo. 

November 2019
Že novembra naj bi Zayn in Gigi spet navezala stike, predvsem pa naj bi se spet začela pogovarjati. Takrat je vir sicer zanikal, da bi se lahko pobotala, a je poudaril, da se spet razumeta. 

December 2019
Gigi je med prazniki na družbenem omrežju delila fotografije jedi, ki jo je pripravljala po receptu Zaynove mame, v objavi pa jo je tudi označila. Zaynova mama je na svojem profilu delila tudi star videoposnetek, v katerem Gigi pove, da je njena najljubša restavracija hiša fantove mame. 

Gigi Hadid in Zayn Malik foto: Profimedia


Januar 2020
Oboževalcem se je izpolnila želja, ko so parček spet ujeli skupaj. 12. januarja sta namreč skupaj z Bello Hadid, Gigijino mamo Yolando in Duo Lipo, ki je v razmerju z Anwarjem Hadidom, praznovala Zaynov 27. rojstni dan. Oba sta bila videti nasmejana, sproščena, predvsem pa sta se spet držala za roke. Dan pred tem je družina skupaj praznovala tudi Yolandin rojstni dan, zato je več kot očitno, da je Zayn spet del družine Hadid.

April 2020

Po skupnem praznovanju manekenkinega 25. rojstnega dne, je v javnost prišla novica, da parček pričakuje prvega skupnega otroka. 

prejšnji članek
Poskrbi za lepoto svoje kože v domači kuhinji
Lepotičenje
Poskrbi za lepoto svoje kože v domači kuhinji
naslednji članek
Luka Basi z balado razveselil oboževalke
Obsedena!
Luka Basi z balado razveselil oboževalke
Preberite tudi