Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ob materinskem dnevu se vsakič spomni tudi na svojo mamo

25. 3. 2020; 04.19
Avtor: T. R.
W_n0Nmkc

Vsako leto se Rebeka ob materinskem dnevu spomni tudi na svojo mamo Daško, s katero sta zelo povezani. foto: Tibor Golob

Materinski dan je poseben praznik za vse mame tega sveta. Obeležuje ga tudi slovenska glasbenica Rebeka Dremelj, ki pa ob dnevu ne pozabi niti na svojo mamo.

''Mama je najlepši naziv in najlepša služba, kar jih je. Je pa tudi ena najtežjih in najbolj odgovornih služb, v kateri ni predaha, plačilo pa je lep pogled, nasmeh in topel objem,'' pove Rebeka, ki pravi, da si prav zato mame zaslužijo poseben dan, ob katerim se jim reče hvala. ''Vsem mamicam želim vse najlepše ob materinskem dnevu, posebna zahvala pa gre tudi moji mami,'' doda Rebeka, ki pravi, da je šele takrat, ko je tudi sama postala mama, zares ugotovila, kaj in koliko je njena mama Daška storila zanjo v vseh preteklih letih. ''Tako kot moji dekleti vsako leto znova meni poklonita rožico, jo tudi jaz vsako leto poklonim svoji mami,'' pove in nam zaupa zabavno zgodbo iz svojih otroških let. ''Ko sem bila mlajša, sem mamici vsakič pripravila presenečenje ob materinskem dnevu. Enkrat pa sem se želela še posebej potruditi, zato sem odšla k sosedi in z njenega vrta nabrala prav vse tulipane, kar jih je tam bilo, da bi lahko naredila velik šopek za mojo mamo. Ko je mama izvedela kaj sem storila, je na obrazu zamenjala vse barve, kar jih obstaja, jaz pa sem se morala opravičit sosedi,'' še pove in v smehu doda, da je kot majhna deklica v dobri nameri včasih storila tudi kakšno nepremišljeno dejanje.



prejšnji članek
Otroški vozički
Lepotičenje
Otroški vozički
naslednji članek
Ste že videli #ostanidomachallenge?
Obsedena!
Ste že videli #ostanidomachallenge?
Preberite tudi