favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

NOVO: Manca Berlec predstavlja Večnost

27. 2. 2020; 01.02
Avtor: T. R.
manca-berlec

Njena želja je, da jo ljudje spoznajo takšno, kot je v resnici. foto: Anže Šestovič

Glasbenica, ki je navdušila z debitanskim albumom »GOLA« je ob zaključku prvenca predstavila novo pesem 'VEČNOST' na najbolj odmevnem glasbenem dogodku v Sloveniji.

V soboto je Manca Berlec na Emi 2020 premierno predstavila pesem 'Večnost', ki govori o začetni kemiji in iskri med dvema, ki se na novo zaljubljata.

»Pesem zajema moje počutje in občutke v času nastajanja pesmi,« je povedala Manca Berlec, ki se podpisuje kot avtorica besedila in glasbe, pri aranžmaju pa ji je pomagal dologoletni prijatelj Patrik Šimenc.

Tako ob predstavitvi novega singla Manca napoveduje izid drugega albuma, ki bo izšel ob koncu leta in bo po Mačinih besedah: »veliko bolj obsežen kot je aktualen album »GOLA«.

Zaključek prvenca bo Manca Berlec v dobrem mesecu zaključila tudi z video zgodbo singla 'Gola'. »Zgodba govori o ljubezenskem trikotniku, njihovi odnosi pa so prikazani zelo intimno in filmsko,« nam je še zaupala talentirana umetnica, ki je več kot navdušena nad udeležbo na letošnjem izboru pesmi za Evrovizijo. »Zelo sem zadovoljna kako se je vse odvilo. S sabo sem imela super ekipo, tako da so priprave potekale zelo sproščeno. Zdaj pa nas čakajo nove zgodbe.«

prejšnji članek
Aktualov dan žena 2020 je prestavljen!
Obsedena!
Aktualov dan žena 2020 je prestavljen!
naslednji članek
AKTUALOV DAN ŽENA 2020: RAZPRODANO!
Obsedena!
AKTUALOV DAN ŽENA 2020: RAZPRODANO!
Preberite tudi