ljubezen Dobra karma

Verjeli ali ne: ljubezen se skriva v krvni skupini...

evelyn vadie sides Svet24.si

Malčico so iskali kar dva dni, ob strani ji je ...

PERISKOP zan katja3 Reporter.si

Janšev državni sekretar za nacionalno varnost ...

peter-kočjaž, filipini Svet24.si

FOTO: Peter in Natalija obtičala na Filipinih: ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

Blaž Švab 1 Odkrito.si

Blaž Švab: "O svoji bolezni nisem govoril, ker ...

Rok Kunaver Njena.si

'Robert' v resnici dobrosrčen in dobrodelen

Skupina IMSET bo na EMI 2020 sodelovala s svetovno znanim producentom

Skupino Imset smo lahko v zadnjem letu videli na številnih večjih odrih po Sloveniji in Hrvaškem, med drugim so kot prvi slovenski band dvakrat nastopili pred legendarnimi Dire Straits (experience), pot koncertiranja pa so si nato delili tudi s Parni Valjak, Bijelo Dugme, Prljavo Kazalište in še mnogimi drugimi tujimi in slovenskimi izvajalci.

Foto: Imset

Konec januarja 2020 so začrtali svojo novo pot s singlom Upornika z razlogom, ki že osvaja lestvice na slovenskih radijskih postajah. Pesem so ovili s futurističnim 'cyberpunk' videospotom, ki je nekakšna mešanica znane zgodbe o Adamu in Evi, le da tokrat ''prepovedanega sadeža'' nista vzela, temveč ga vrnila nazaj na drevo in tako končala “greh” človeštva. Videospot so predpremierno predstavili v enem izmed ljubljanskih klubov, dogodka pa so se udeležili tudi številni znani Slovenci – Lina Kuduzovič, Samuel Lucas, Omar Naber, Gušti, Rok Lunaček, Klemen Bunderla in še mnogi drugi, za uvod v večer pa je s svojim posebnim stand-up vložkom poskrbel Sašo Stare.

imset

Tokrat so zvok ponovno zapakirali s slovenskim producentom Matejem Pečaverjem, poskrbeli pa so tudi za dodatno presenečenje, saj so začeli sodelovati s producentom Chrisom Gehringerjem, ki trenutno sodeluje tudi s 21 Pilots, Duo Lipo, Lano Del Rey in mnogimi drugimi. Pravijo, da se hočejo zvokovno po kakovosti čim bolje približati tujini, v to pa vlagajo vso svojo energijo. Predvsem tudi zato, ker se želijo na letošnji EMI 2020, ki bo 22. februarja, s pesmijo “Femme Fatale”, odlično izkazati. 

imset

Nov pristop in nova produkcija sta prinesla še en vrhunski glasbeni izdelek, za katerega je bilo že takoj jasno, da je primeren za  Emo 2020. Pesem bo ob tej priliki tudi javno in v celoti predstavljena, česar se še posebej veselijo, saj sama uvrstitev na Emo 2020 še dodatno potrjuje, da gredo po pravi poti in da domača glasbena scena potrebuje nekaj nove svežine. Zato so prepričani, da gledalcev z nastopom ter predstavitvijo ne bodo razočarali. Glede na ves vložen trud pa fantje pravijo, da ni nobenega razloga ali dvoma, da se s pesmijo “Femme Fatale” oziroma v prevodu usodno žensko, na izboru ne bi dobro odrezali. Glavni cilj pa je seveda s ponosom predstaviti Slovenijo na glavnem izboru za pesem Evrovizije, o čemer pa bosta seveda odločili žirija in publika.

Kako zveni pesem usodna ženska, s katero bodo navduševali slovensko javnost >>>