Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Na Emo brez pompa in šova ...

20. 2. 2020; 08.22
Avtor: T. R.
manca-berlec

Manca Berlec je na slovensko glasbeno sceno prinesla svežino. foto: Anže Šestovič

Simpatično Manco Berlec, ki velja za eno od najbolj vznemirljivih svežih imen na slovenski glasbeni sceni, je javnost prvič spoznala v priljubljeni televizijski oddaji Slovenija ima talent, kjer je Branka Čakarmiša s svojim čutnim nastopom tako močno navdušila, da jo je z zlatim gumbom poslal direktno v polfinale.

Mlada multiinštrumentalistka, pevka in avtorica, ki jo odlikuje neverjetno nežen glas, je pred kratkim navdušila tudi s prvim albumom »Gola«, njena pesem »Sama« pa je bila uvrščena v same vrhove radijskih lestvic. Ker nikakor ne počiva, ji je tudi uspelo nekaj posebnega, saj se je uvrstila v laskav nabor tekmovalcev, ki se potegujejo za zmago na Emi. »Letos sem zopet poskusila srečo, saj sva z mojim producentom Patrikom Šimencem združila moči in ustvarila skladbo z naslovom Večnost,« je povedala Manca, ki nima velikih pričakovanj.

Njena želja je, da jo ljudje spoznajo takšno, kot je v resnici. foto: Anže Šestovič

»Zame je zmaga že to, da sem se uvrstila na tekmovanje, vsekakor pa si želim, da skladbo sliši čim več ljudi,« skromno doda in pravi, da bo tudi njen nastop potekal v podobnem duhu. »Na odru Eme bom sama z mikrofonom, saj nisem ljubiteljica pompa in šova,« še doda pevka, ki obljublja nastop z magično, intimno atmosfero. »Želim se dotakniti ljudi – takšna kot v resnici sem … iskrena in pristna, « še doda Manca, ki se poleg Eme pripravlja še na izid videospota za skladbo »Gola« in serijo koncertov, ki jo čakajo v marcu.

Kako zveni pesem, ki govori o intimnosti med dvema osebama, ki se sveže zaljubita >>>

prejšnji članek
Skupina IMSET bo na EMI 2020 sodelovala s svetovno znanim producentom
Obsedena!
Skupina IMSET bo na EMI 2020 sodelovala s svetovno znanim producentom
naslednji članek
Nova, prenovljena revija Top! Smrklja.
Obsedena!
Nova, prenovljena revija Top! Smrklja.
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija