favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Radijski hit je dobil prelepo videopodobo

29. 1. 2020; 07.10
Avtor: T. R.
Kn8PBMIQ

foto: Rok Maver

Werner predstavlja videospot za svojo novo uspešnico 'Kada voli srce južnjačko'.

Uspešnico "Kada voli srce južnjačko" je pelo kar 12.000 Wernerjevih oboževalcev v do zadnjega kotička polnih Stožicah na Aktualovem 12. rojstnem dnevu, kjer je Werner nastopil kot skriti gost. Toliko in še mnogo več pa jih ta nalezljiv refren poje vsak dan, mnogi mu pošiljajo posnetke in se zahvaljujejo za pesem, uspešnico, ki jim polepša vsak dan. In tako je legendarni pevec ustvaril še eno od nešteto epizod, ki pišejo njegovo uspešno zgodbo že zavidljivih 30 let.

To zgodbo, si boste lahko ogledali iz prve roke, saj jo je Werner na najlepši možen način ujel v videospotu za pesem "Kada voli srce južnjačko". Ker vse več pohval, tudi posnetih refrenov dobi iz svoje rodne domovine Hrvaške, je Werner video istočasno predstavil tudi njim.  

Videli boste, kako lepo se Slovenija in Hrvaška lahko povežeta, če ju druži iskreno srce, ki pravzaprav pripada obema. Videospot je namreč nastal v obeh deželah, med Wernerju ljubimi ljudmi in kraji. 

Vsak glas iz polnih Stožic, vsak kamen z njegove plaže, stisk roke ali prelet galeba je del te čudovite zgodbe. In vse skupaj je Lom. 

Svojo 30. letnico praznuje z novim albumom, na koncertih v Sloveniji in tudi na Hrvaškem. "Kada voli srce južnjačko" je tudi na njegovem novem (dvojnem) albumu Lom, ki je v Sloveniji skoraj že razprodan! 

prejšnji članek
Slovenska jogistka, ki je pristala na naslovnici mednarodne revije
Obsedena!
Slovenska jogistka, ki je pristala na naslovnici mednarodne revije
naslednji članek
Noro pustovanje, ki bo navdušilo vso družino!
Obsedena!
Noro pustovanje, ki bo navdušilo vso družino!
Preberite tudi