ljubezen Dobra karma

Verjeli ali ne: ljubezen se skriva v krvni skupini...

evelyn vadie sides Svet24.si

Malčico so iskali kar dva dni, ob strani ji je ...

PERISKOP zan katja3 Reporter.si

Janšev državni sekretar za nacionalno varnost ...

peter-kočjaž, filipini Svet24.si

FOTO: Peter in Natalija obtičala na Filipinih: ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

Blaž Švab 1 Odkrito.si

Blaž Švab: "O svoji bolezni nisem govoril, ker ...

Rok Kunaver Njena.si

'Robert' v resnici dobrosrčen in dobrodelen

Letošnje leto bo za Luko Basija zelo posebno

Če zaupamo reku, da se po začetku leta pozna celo prihajajoče leto, potem bo za Luko Basija leto 2020 zagotovo izjemno uspešno.

Luka Basi je znova razprodal prizorišče njegovega koncerta.

Luka Basi je znova razprodal prizorišče njegovega koncerta.

Foto: Neo Visuals

Sprva je z napovedjo predvalentinovega spektakla do zadnjega kotička razprodal ljubljansko Cvetličarno, zato je kasneje za vse svoje največje oboževalce razpisal tudi nov termin koncerta.

''Hvala za zaupanje prav vsem tistim, ki so že kupili vstopnico. Včasih se sam sebi zdim, da se ponavljam, a resnično sem hvaležen in presrečen, da mi publika zaupa, da želi biti z mano na koncertih, da se jih veseli tako, kot jaz,'' je simpatični pevec povedal zatem, ko je tudi med njegovimi oboževalci odjeknila novica o razprodanem koncertu. 

IMG_9773.jpeg
Njegov nastop na Aktualovi Roštiljadi je bil neverjeten.
Neo Visuals

Dejstvo namreč ostaja, da mladi pevec navdušuje občinstva povsod, kjer se pojavi. Prava norija je vladala tudi na Aktualovi Roštiljadi, kjer je več kot 10.000 ljudi v en glas prepevalo njegove največje uspešnice 'Istrijanko ružo moja', 'Sedam noči', 'Solo' in še mnoge druge ter na njegovi prvi Dalmatinski noči, s katero je razprodal ikonične Križanke. 

IMG_9768.jpeg
Množice ga preprosto obožujejo.
Neo Visuals

Če ste med njegovimi gorečimi oboževalci tudi vi, pa ste lahko popolnoma brez skrbi, saj je pred Luko zelo delovno leto. ''Ko napoveš koncert in ugotoviš, da kart zmanjkuje, kasneje pa jih ni več možno dobiti - to so sladke skrbi in velika potrditev za izvajalca,''  je navdušeno povedal simpatični pevec, ki je za predvalentinov koncert odprl dodaten termin, marca pa ga čaka tudi nastop pred polno dvorano Stožice, kjer bo skupaj z Isaacom Palmo, Manco Špik, Tomislavom Bralićem in Klapo Intrade, Zdravkom Škendrom, Magazinom in Grupo Vigor poskrbel za najlepši Aktualov dan žena doslej. Prihaja namreč Aktualov dan žena 2020!