oliver dragojevic split slovo ladje bobo9 Svet24.si

Vesna Dragojević: "Še danes, ko zazvoni telefon,...

Srednji Gasteraj 9 - Požar, v katerem sta umrli dve osebi - policijski trak Stop policija Svet24.si

Groza v Ljubljani: zagorela baraka, v njej našli ...

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

smrt Dobra karma

Umrli se vračajo v naše sanje, da nam prinesejo ...

de-donno Odkrito.si

Smrt zdravnika, ki je našel zdravilo proti ...

Igra bo to zimo vrnila udarec

V kinu od 11. 12. // Že slišite bobne? Jumanji je prišel v naše kinematografe in vas poziva, da zaigrate najboljšo, a hkrati najnevarnejšo igro na svetu.

Po premieri in turneji v Parizu, Berlinu in Londonu ter sinočnji spektakularni premieri v Los Angelesu je film, ki je navdušil različne generacije, končno prišel tudi do nas. Na veliko veselje številnih oboževalcev bo film Jumanji: Naslednja stopnja predpremierno že od jutri v kinodvoranah, od 12. 12. pa bo tudi na rednem sporedu.

Močno se primite, saj vam je Jumanji tokrat pripravil vratolomno potovanje po očarljivo nevarnem svetu, kjer vas bo ponesel na novo nevarno stopnjo zabave. Ste pripravljeni zaigrati najnevarnejšo igro na svetu?

Pozabite vse, kar ste mislili, da veste o najnevarnejši igri na svetu, saj bo Jumanji to zimo silovito vrnil udarec. V njegovem svetu so se razmere tokrat hudo zapletle. Pojavila so se nova pravila in začela se je povsem nova igra, polna novih nevarnosti, ampak s prav tako navdihujočo zabavo kot doslej.

2.PNG

Že tako zapletene okoliščine bo dodatno otežila menjava avatarjev, pa tudi odkritje novih likov in s tem seveda novih igralcev. Zamenjava avatarjev v novem Jumanjiju je za nekatere izjemna izboljšava, za druge pa je prava nočna mora; ampak občinstvu zagotavlja zabavo brez primere.

Kar nekaj časa je minilo, odkar so naši junaki, takrat še običajni srednješolci – računalniški mojster Spencer, športnik Fridge, priljubljena Bethany in sramežljiva Martha –, zaigrali davno pozabljeno igro. Igra jih je takrat dobesedno posrkala vase in morali so jo dokončati v telesih svojih avatarjev ter preživeti najrazličnejše izzive in resnične smrtne nevarnosti, zato so naši junaki komaj čakali, da pustijo igro zakopano daleč v preteklosti. Pa jim je uspelo?

1.PNG

Ko se eden od njih ponovno znajde v igri, preostali odidejo za njim, da bi ga rešili. Toda igra se je medtem očitno spremenila, kot se je tudi ekipa, ki se je znašla v njej. Avatarji so drugačni, vpleteni so novi liki, igra sama pa je še težja in nevarnejša kot prej. Prejšnjikrat so vsi uspešno dokončali igro. Bo tudi tokrat tako?

Tudi v tem Jumanjiju nas bodo v glavnih vlogah zabavali Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan in Nick Jonas, med novimi člani igralske zasedbe pa gre vsekakor izpostaviti Dannyja DeVita in Dannyja Gloverja, ki bosta v skladu z naslovom filma povzdignila humor na novo raven.

Jumanji: Naslednja stopnja je neposredno nadaljevanje filma Jumanji: Dobrodošli v džungli, ki je pred dvema letoma izropal kino blagajne (v Sloveniji si ga je ogledalo skoraj 40.000 gledalk in gledalcev). Poudariti je treba tudi, da je Jumanji iz leta 2017 postal film z rekordnim izkupičkom v ZDA za studio Sony Pictures ter tako podrl dotedanji rekord filma Spider-Man iz leta 2002. Ne samo to; Jumanji je prekosil vse dotedanje Spider-Manove filme, pa tudi uspešnice, kot so Skyfall, Možje v črnem in Izganjalci duhov.

5.PNG

Na svetovni ravni je film nabral kar 950 milijonov dolarjev. Njegovo nadaljevanje ima zato upravičeno novo raven pričakovanj.