Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Scooterji napolnili Stožice in nato žurali po Ljubljani

1. 11. 2019; 05.45
Avtor: K.M.
Scooter

Scooter foto: M24

Stožice so v noči iz srede na četrtek gostile največji 90/00s žur v tem delu Evrope, 26 let Radia Salomon in ekipe DeeJayTime pa je ob ikoničnih Scooterjih zabelil še cel kup nepozabnih glasbenih herojev.

Kot v časih božičnih DeeJayTime zabav v Tivoliju, na ljubljanskem Kongresnem trgu ali pa na 'open airu' v Ribčah, so Dean, Dr. Silvano DJ, DJ Jure in DJ Andy rdečo nit stkali iz plesnih hitov, vmes pa so nastopili pevci in skupine, s katerimi so ustvarjali glasbo za Bele albume pa tudi kakšen Power mix.

DeeJay Time Back In Time Halloween foto: M24

Led je prebil Dadi D.A.Z., Kingstoni so z 'the best of the best of' šovom Stožice razplesali v sklopu praznovanja 25-letnice delovanja, za prvi vrhunec večera pa je poskrbela glasbena in modna ikona 90. let, Anja Rupel, v katere nastopu sta ob odru vidno uživala tudi njen Aleš Klinar in hči Luna.

Aleš Klinar, Anja Rupel, hči Luna foto: M24

Rok Lunaček je je s Flirrt pripomnil, da je to verjetno prvič in zadnjič, da bo nastopil pred polnimi Stožicami, in na njem vidno užival. Mambo Kings so pripravili teren za Mirana Rudana in Jana Plestenjaka, pred zvezdami večera pa je kot presenečenje oder zavzel še MZ Hektor - ker pa je bil pri roki tudi Dadi D.A.Z., seveda ni šlo brez Kalimera.

DeeJay Time Back In Time Halloween foto: M24

A tudi s tem vrhuncev sinočnje zabave še ni bilo konec. Zaključek je pripadel hrvaškima skupinama Colonia in Karma, prava poslastica za nostalgike pa je bil nastop med njima. Po več kot desetletju so se namreč zbrali člani skupin 4 Fun in Gimme 5. Sicer brez Karmen in Deje, a tudi mladi Nastja Gabor in Flora Ema Lotrič sta prikazali odlično petje in odrski nastop, zato upamo, da ne zadnjič, ampak bomo lahko še kdaj skupaj zapeli Kraljico noči, Atlantido, Jaz potrebujem več in druge zimzelenčke, ki so se utrdili kot jekleni repertoar 'back in time' zabav. Skupina se je z nastopom poklonila tudi lani umrlemu članu obeh postav, Romanu Jugu.

Nastja Gabor, Ema Flora Lotrič z ekipo 4 Fun in Gimmie 5 foto: Media24

Ena izmed mladih pevk pa je le nekaj dni pred nastopom na družbenem omrežju potrdila, da pričakuje otroka. Katera? Preverite tukaj: Slovenska pevka noseča navdušila pred polnimi Stožicami.

Vrhunec večera

Zgodba v zgodbi sredine nanizanke je bil prvi nastop skupine Scooter pri nas. Ta ni premaknil le Slovenije, ampak tudi sosede - ob Ljubljani se je v Zagrebu prodalo največ vstopnic za odmeven žur. Možje, ki tresejo arene ravno toliko časa, kot ekipa DeeJayTime, so sicer siti 90. let, saj niso obtičali v tistem času, ampak redno izdajajo novo muziko in bodo recimo v letu 2020 nastopili tudi na Tomorrowlandu.

Enourni odmerek rejva, hardcora, hardstyla in vsega, kar v svojem zvoku uspešno spajajo H.P. Baxxter in ekipa. 17 skladb, evforija, pirotehnika, obvezna Sheffield Jumperja in plesalki ter odrska prezenca v slogu največjih rock zvezd so to, zaradi česar je Scooter upravičeno ena največjih glasbenih ikon svojega časa.

Scooter foto: M24


"Super je bilo," je po nastopu povedal 55-letni H.P. Baxxter, ki se od časov preboja s hitom Hyper Hyper vsaj na videz skoraj ni postaral. "Čutilo se je, da so nas slovenski oboževalci čakali res dolgo. Odlično so se odzivali, peli in noreli z nami, tako da smo veseli, da smo končno prišli k vam."

Člani skupine, razen najmlajšega, ki se je odpravil v posteljo, so se odpravili odkrivati tudi ljubljansko klubsko sceno. Obiskali so klub K4, alternativen tehno žur v skladišču v Tobačni in še nekatere lokacije. 

prejšnji članek
Si vedela, da Nika Zorjan vodi ta šov?
Obsedena!
Si vedela, da Nika Zorjan vodi ta šov?
naslednji članek
Razprodane Stožice so se z DeeJay Time ekipo in gosti vrnile v 90-ta in prelom tisočletja
Obsedena!
Razprodane Stožice so se z DeeJay Time ekipo in gosti vrnile v 90-ta in prelom tisočletja
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska