testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Nika Zorjan tudi o Roku Piletiču

11. 10. 2019; 09.00
Avtor: K.M.
Lepa Afna, Nika Zorjan

Lepa Afna, Nika Zorjan foto: Vlog, Lepa Afna

Je sprejela pravo odločitev?

Slovenska pevka Nika Zorjan se je pridružila priljubljeni vlogerki Lei Filipovič oziroma Lepi Afni pri snemanju vloga, pri katerem so jima izzive postavljali oboževalci preko Instagrama. Nika pa se je že takoj na začetku soočila z eno izmed najtežjih odločitev. Izbrati je morala med Alešem Vovkom oziroma Raayem in Marjetko Vovk. Prvi je njen producent in mentor, druga pa njena nadrejena v šoli solo petja. 

"A želite, da se naša glasbena družina podre," je potem, ko je slišala za vprašanje, ki jih ga je postavil eden izmed oboževalcev preko Lepe Afne, rekla Nika. Nato pa je razložila, zakaj ji oba veliko pomenita in zakaj se ne more kar tako odločiti za enega izmed njiju. "Raay je moj glasbeni producent, odkril me je, dela mi pesmi, založnik, vse. Marjetka pa je moja "šefica", pri njej učim solo petje, je pa tudi zelo dobra prijateljica." Na koncu pa je veeno izbrala Marjetko, obrazložitev pa je bila povezana predvsem s tem, da je Marjetka ženska, ob tem pa je izrazila prepričanje, da ji tako noben ne bo zameril.

V enem od izzivov pa sta se dekleti dotaknili tudi Roka Piletiča (BQL), s katerim Niko vse bolj povezujejo. Kaj je povedala o njem, pa preveri v spodnjem videoposnetku. 

prejšnji članek
Pretiravanje s telesno vadbo vpliva na možgane!
Obsedena!
Pretiravanje s telesno vadbo vpliva na možgane!
naslednji članek
To je fant Zale Djurič
Obsedena!
To je fant Zale Djurič
Preberite tudi