ljubezen Dobra karma

Verjeli ali ne: ljubezen se skriva v krvni skupini...

evelyn vadie sides Svet24.si

Malčico so iskali kar dva dni, ob strani ji je ...

PERISKOP zan katja3 Reporter.si

Janšev državni sekretar za nacionalno varnost ...

peter-kočjaž, filipini Svet24.si

FOTO: Peter in Natalija obtičala na Filipinih: ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

Blaž Švab 1 Odkrito.si

Blaž Švab: "O svoji bolezni nisem govoril, ker ...

Rok Kunaver Njena.si

'Robert' v resnici dobrosrčen in dobrodelen

Tako se je Hollywood odzval na smrt mladega igralca

Včeraj je odjeknila novica, da se je v svojem 21. letu poslovil prespektivni igralec Cameron Boyce.

Cameron Boyce

Cameron Boyce

Foto: Profimedia

Cameron Boyce je včeraj ponoči umrl zaradi napada, ki je bil posledica njegovega zdravstvenega stanja, nekateri mediji poročajo, da naj bi se več let soočal z epilepsijo, za katero se je tudi zdravil. Po njegovi smrti so se na družbenih omrežjih mlademu igralcu poklonili številni znani hollywoodski igralci, s katerimi je v času svoje kariere sodeloval.

Igralka Salma Hayek, ki je v filmih Odrasli igralka njegovo mamo, je zapisala: "Imela sem to čast, da sem v filmih Odrasli igralka Cameronovo mati, v stiku sva ostala tudi skozi leta. Bil je talentiran, prijazen, zabaven in svetleča luč. Njegovo veselje bo vedno živelo v naših srcih."

Oglasil se je tudi Adam Sandler, ki je igralk njegovega očeta: "Premlad. Preveč prisrčen. Preveč zabaven. Preprosto predober, najbolj talentiran in najbolj dostojen otrok, kar sem jih poznal. Rad sem ga imel. Rad je imel svojo družino in svet. Hvala ti Cameron, za vse, kar si nam dal. Toliko je bilo še na poti. Naša srca so zlomljena."

Na njegovo smrt pa se je odzvala tudi slovenska koreografinja in plesalka Nika Kljun, ki je igralca spoznala med sodelovanjem z ekipo filma Potomci za ameriško različico šova Zvezde plešejo. "Popolnoma sem v šoku, zaradi novice, da je umrl zelo prijazen, talentiran, eden in edini Cameron Boyce. Nočem verjeti, da je res. Stari si bol samo 20 in pred tabo je bila svetla prihodnost. Moje srce krvavi. V veselje mi je bilo delati s tabo v šovu Zvezde plešejo, kako smo se zabavali na vajah in v zaodrju. Tvoj prijazen duh je bil pravo darilo. Vsi, ki so imeli dovolj sreče, da so te spoznali ali srečali, vedo, da si bil preprosto najsvetlejši sončni žarek. Hvala, ker si med podpiral in mi izkazoval vso to ljubezen po temu delu. Počaščena sem, da sem te poznala, prijatelj. Na torkovi avdiciji potomcev bomo plesali zate."