Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

mamica jozica Svet24.si

FOTO: Jožica po moževi smrti ostala sama z ...

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

toča, Rona-Alpe Svet24.si

VIDEO in FOTO: V silovitem neurju dva mrtva, ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 16. junija

spela groselj grega 10 Njena.si

Špela odkrito: 'Poroka mi ne pomeni nič'

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

Bohemian Rhapsody je najboljši film, Rami Malek najboljši igralec

Za nami je že 76. podelitev nagrad zlati globus. Največji zmagovalec je Bohemian Rhapsody, ki je prejel nagrado za najboljši film, glavni igralec Rami Malek pa je domov odnesel kipec za najboljšo glavno moško vlogo.

Rami Malek (sredina) z zlatim globusom za najboljšega igralca v drami, ob njem člana skupine Queen Brian May (levo) in Roger Taylor.

Rami Malek (sredina) z zlatim globusom za najboljšega igralca v drami, ob njem člana skupine Queen Brian May (levo) in Roger Taylor.

Foto: Reuters

Najboljša pesem je Shallow iz filma Zvezda je rojena, zlati globus pa je prejel tudi Christian Bale, ki ga bomo že konec januarja lahko občudovali v filmu Mož iz ozadja.

Film, ki je obnorel cel svet – Bohemian Rhapsody – je bil razglašen za najboljši film. Zgodba o skupini Queen še vedno navdušuje tudi v Sloveniji, saj si ga je do danes ogledalo že več kot 150 000 gledalcev! Nad njim se navdušuje tudi predsednik države Borut Pahor, ki si ga je pred kratkim ogledal že četrtič! Za priljubljenost filma je poskrbel tudi fantastični Rami Malek, ki je za vlogo ekscentričnega Freddieja Mercuryja (na podelitvi se je Malek še posebej zahvalil Freddieju) povsem zasluženo prejel zlati globus za najboljšo moško vlogo!

Nagrado za najboljšo izvirno pesem je prejela skladba »Shallow« iz filma Zvezda je rojena. »Shallow« je postala hit takoj, ko smo jo gledalci prvič slišali v filmu, za kar sta seveda poskrbela edinstvena Lady Gaga in Bradley Cooper! Skladba ima samo na YouTubu že več kot 180 000 ogledov in tisti, ki jo poznate, si jo gotovo že prepevate v mislih ...

Zlati globus je domov odnesel tudi Christian Bale in sicer za prepričljivo vlogo ameriškega podpredsednika Dicka Cheneya v filmu Mož iz ozadja.

»Bale svoj lik proučeval tako, da si je ogledal sleherni posnetek in intervju, o Cheneyju je hotel vedeti prav vse in vse ponotranjiti. S pomočjo nutricionista se je zredil na zdrav način, imel je trenerja za dialekt, trenerja za gibe; naučil se je hoditi, govoriti, premikati kot on. In na prvi dan snemanja je tudi postal on. Vsi smo mislili, da pred nami dejansko stoji Dick Cheney,« pove producent filma.