uvodna Dobra karma

Stare revije so znane pijavke naše energije, a ...

ula šemole Svet24.si

FOTO: Slovenska zajčica z Balija: "Koronavirusa ...

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

Benjamin Dolić, the vocie (4) Njena.si

Presenečenje: Nemčijo bo na Evroviziji zastopal ...

Ema 2 Njena.si

EMA: Nepričakovana poteza RTV Slovenija ...

Mlada slovenska pevka spet navdušila

Gaja Prestor niza hit za hitom!

Gaja Prestor

Gaja Prestor

Foto: Matic Gabriel

Vse bolj priljubljena vsestranska umetnica Gaja Prestor, ki je letos debitirala z avtorskim singlom 'To je kar imam' in navdušila glasbeno sceno, je pred dnevi predstavila svojo tretjo avtorsko skladbo 'Decembra'.

V reviji TOP! najdeš tudi večji intervju z Gajo Prestor, v katerem je spregovorila o karieri, glasbi in tudi ljubezni.

O novi skladbi, ki je nastala v sodelovanju z Žanom Serčičem, je Gaja povedala: »Besedilo pesmi govori o tem, da si včasih oseba s katero želimo preživeti praznike in lepe večere, žal izbere drugo s katero bo delila čarobnost prihajajočih dni. Pesem opisuje željo po lepem in belem, romantičnem decembru, željo po objemu na kavču z osebo, ki jo imam rada. Sporočilo pesmi je, da je včasih težko izraziti čustva, predvsem ko ne veš kaj 'je na drugi strani'. Najbolj pomembno je zavedanje, da je zate v tistem trenutku prava oseba, s katero si deliš ta trenutek ali pa je že dolgo ob tebi in zaradi domačnosti tega ne opaziš.«
Pesem je pravzaprav nastala med snemanjem skladbe 'Ona', ki je izšla ob koncu oktobra. »Med premori snemanja 'One' sem Žanu zaigrala prve kitice in takoj sva se 'našla v decembrskem refrenu', tako da sva se enoglasno odločila, da mora pesem ven v prvih decembrskih dnevih.«

Gaja Prestor
Gaja Prestor
Matic Gabriel

Videospot, ki so ga snemali dva dni pod režisersko taktirko Gaberja Riegla (Metrum Films), je bil posnet na Krvavcu in v priljubljenem ljubljanskem klubu.

»Ustvarjanje videospota je bila tokrat res nepozabna izkušnja, saj je pri snemanju sodelovala moja celotna družina. Glavno vlogo sta odigrala mlajša sestra Sara in bratranec Max. V ozadju pa gledalec lahko opazi tudi mojo mami, očeta, teto in strica. Poleg njih v videu nastopata tudi moja zelo dobra prijatelja, Jo Zornik in Tibor Golob, ki sta svoji vlogi odigrala več kot odlično,« je o snemanju povedala Gaja in še dodala, da je bila koča na Krvavcu skoraj nedostopna, vendar se je izplačalo, ker kot je povedala: »narava je bila pravljična«.