mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Bella Hadid obtožena, da je anoreksična

12. 12. 2018; 01.41
Avtor: A.K.
Bella Hadid

Bella Hadid foto: Profimedia

Znana manekenka je zopet na udaru.

Tokrat se je znašla pred komentarji, ki ji očitajo težave psihične narave. Oboževalci so ponoreli, ko so zagledali kratek video, ki ga je Bella Hadid posnela za Love Magazin, v katerem so lahko prebrali tudi njen intervju. Čeprav sama trdi, da se še nikoli ni počutila bolje v svojem telesu, pa so mnogi zgroženi nad njenim telesom in ji očitajo, da je anoreksična. Na družbenem omrežju Instagram so si mnogi dali duška in ji v komentarjih očitali, naj se gre zdravit, ker je zbolela za duševno boleznijo, s katero se ne bi smela igrati. Mnogi so tudi zaskrbljeni, kakšen vzor je najstnicam, ki znanim obrazom mnogokrat slepo sledijo in jih poskušajo oponašati ter jih kujejo v zvezde.

Podobne očitke je doživela tudi pred kratkim, ko je nastopila na modni reviji Victoria's Secret, a je nanje odgovorila, da se njeno telo »na tak način odzove ob zdravi prehrani in napornih treningih,« sicer pa naj bi se počutila odlično.

Ali ima težave z anoreksijo ali ne, nismo zares prepričani, videoposnetek pa si lahko ogledaš spodaj in se sama odločiš.

prejšnji članek
Kendall Jenner pometla s konkurenco
Obsedena!
Kendall Jenner pometla s konkurenco
naslednji članek
Kim Kardashian razkrila svojo nezdravo lepotno skrivnost
Obsedena!
Kim Kardashian razkrila svojo nezdravo lepotno skrivnost
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija