profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Oglej si najbolj priljubljeno modno revijo na svetu

5. 12. 2018; 02.30
Avtor: B.P./K.M.
profimedia-0395033158 KENDALL JENNER

Victorias Secret Fashion Show 2018 Kendall Jenner foto: PROFIMEDIA

Victoria’s Secret modna revija vsako leto navduši!

Zdaj je tudi uradno na voljo videoposnetek priljubljene modne revije Victoria’s Secret, kjer so letos nastopila sama zveneča imena v svetu mode, kot so sestri Hadid, Kendall Jenner in Winnie Harlow. 

Letos se je po modni brvi najzanimivejše modne revije sprehodilo kar 85 manekenk, od tega 18 novink, ter deset od štirinajstih »angelčkov«, torej tistih manekenk, ki imajo z znamko posebno pogodbo in so njene ambasadorke, ter kar nekaj povratnic. Med njimi ni bilo Alessandre Ambrosio, ki se je poslovila že lani, ko je povedala, da bo po dvanajstih letih odložila krila in ne bo več nastopala na modnih revijah VS, in Lily Aldridge, ki je drugič noseča. Po dveh letih se največji spektakel spodnjega perila vrnil v New York. Lani je namreč potekal v Šanghaju, leto prej pa v Parizu. Celotna modna revija, ki so jo snemali 8. novembra, bo sicer na ogled šele 2. decembra, po navadi pa jo predvaja tudi ena od naših televizij.

Čeprav so pri Victoria’s Secret letošnjo kolekcijo spodnjega perila Savage xFenty pripravili v sodelovanju z Rihanno, prikazale pa so jo manekenke vseh starosti, barv in oblik, so tudi tokrat organizatorjem kot vsako leto očitali, da imajo najraje samo eno vrsto manekenk – visoke in suhe, kakršne videvamo na njihovi modni reviji že vseh 23 let.

Videoposnetek celotne revije si lahko ogledate spodaj: 

prejšnji članek
To je frizura, ki paše vsakemu obrazu
Obsedena!
To je frizura, ki paše vsakemu obrazu
naslednji članek
Okusne, zdrave in nekalorične
Obsedena!
Okusne, zdrave in nekalorične
Preberite tudi