ajda smrekar 23 Odkrito.si

Ne boste verjeli, kaj je Ajda Smrekar delala za ...

melania trump_valentinovo 6 Svet24.si

Razkrivamo, koliko stanejo modni kosi Melanie

Luna Petisvet.si

Dva dni pred tem postane kritično, sicer pa vse ...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

špela g Svet24.si

Špela je spet imela težave z mandlji

Ota Širca Roš Njena.si

Ota Širca Roš se bo poslovila od malih zaslonov

tanja žagar miki šarac Njena.si

Tako za svoje goste poskrbi Tanja Žagar

Oglej si najbolj priljubljeno modno revijo na svetu

Victoria’s Secret modna revija vsako leto navduši!

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Foto: PROFIMEDIA

Zdaj je tudi uradno na voljo videoposnetek priljubljene modne revije Victoria’s Secret, kjer so letos nastopila sama zveneča imena v svetu mode, kot so sestri Hadid, Kendall Jenner in Winnie Harlow. 

Letos se je po modni brvi najzanimivejše modne revije sprehodilo kar 85 manekenk, od tega 18 novink, ter deset od štirinajstih »angelčkov«, torej tistih manekenk, ki imajo z znamko posebno pogodbo in so njene ambasadorke, ter kar nekaj povratnic. Med njimi ni bilo Alessandre Ambrosio, ki se je poslovila že lani, ko je povedala, da bo po dvanajstih letih odložila krila in ne bo več nastopala na modnih revijah VS, in Lily Aldridge, ki je drugič noseča. Po dveh letih se največji spektakel spodnjega perila vrnil v New York. Lani je namreč potekal v Šanghaju, leto prej pa v Parizu. Celotna modna revija, ki so jo snemali 8. novembra, bo sicer na ogled šele 2. decembra, po navadi pa jo predvaja tudi ena od naših televizij.

Čeprav so pri Victoria’s Secret letošnjo kolekcijo spodnjega perila Savage xFenty pripravili v sodelovanju z Rihanno, prikazale pa so jo manekenke vseh starosti, barv in oblik, so tudi tokrat organizatorjem kot vsako leto očitali, da imajo najraje samo eno vrsto manekenk – visoke in suhe, kakršne videvamo na njihovi modni reviji že vseh 23 let.

Videoposnetek celotne revije si lahko ogledate spodaj: