atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Jernej Kozan navdušil hrvaško publiko, a finala ni dočakal

4. 12. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
jernej kozan

Jernej Kozan foto: Mediaspeed

Včeraj je na hrvaški televiziji potekal polfinalni izbor Supertalenta, hrvaške različice Talentov, kjer se je s čustvenim nastopom predstavil tudi slovenski plesalec Jernej Kozan.

Jernej Kozan je včeraj hrvaške gledalce več kot navdušil s svojimi edinstvenimi in čustvenimi gibi, ki jih je pripravil na polfinalnem odru. Vseeno pa mu preboj v finalni večer ni uspel, po glasovih občinstva se je namreč uvrstil na četrto mesto, a si vseeno zagotovil spoštovanje med hrvaško publiko in člani žirije. 

Po njegovem nastopu so ga čakale stoječe ovacije, tudi s strani članov žirije, Martine TomčićMaje ŠuputJanka Popovića Volarića in  Davorja Bilmana. "Ne morem si predstavljati, da lahko to nekdo naredi, ampak ti je uspelo. Videli smo že nekaj odličnih plesalcev, ampak česa takega ni še nikomur uspelo, da bi lahko svoja čustva in zgodbo predstavil skozi ples. Neverjeten si v tem, kar počneš," je po Jernejevem nastopu povedal Janko. "Ni mi jasno, kako lahko to narediš s telom. Meni preprosto ne gre. V mili sekundi, narediš toliko gibov ... Kako narediš koreografijo," je zanimalo Majo Šuput. Jernej pa ji je odgovoril, da je vse improvizacija, čemu Maja ni mogla verjeti, zato je poudarila, da se ji to zdi nadnaravno in da je nad pokazanim navdušena. 

Po glasovih občinstva se je sicer direktno v finale uvrstil Denis Barta, ki je navdušil tudi s svojo zgodbo. Denis se je namreč rodil v šestem mesecu nosečnosti, je slep, ima epilepsijo in je avtist. Žirija pa se je med navijaško skupino Lana in pevko Eleno Brnić odločila za slednjo in ji tako omogočila nastop na finalnem večeru. Jernej je po koncu tekmovanja sporočil, da se je uvrstil na četrto mesto, za kar mu moramo čestitati. So pa številni komentatorji na družbenih omrežjih že izkazali navdušenje nad njegovim talentom, a so že pred razglasitvijo rezultatov poudarili, da se mu verjetno v finale ne bo uspelo uvrstiti, saj bodo tja odšli pevci ali pa navijaška skupina, ki ima zaradi številčnosti zelo veliko podporo. "Odličen je, škoda, ker se ne bo uvrstil naprej, ker ni pevec," je bil recimo eden izmed komentarjev. 

Očitno imajo na Hrvaškem enake težave kot v Sloveniji, kjer želijo gledalci bojkotirati nadaljnje gledanje Talentov: Gledalci razočarani: 'To je kuhna!'

Jernejev nastop si lahko ogledate spodaj: 

prejšnji članek
Ariana Grande kraljuje
Obsedena!
Ariana Grande kraljuje
naslednji članek
Nika Zorjan z novo pesmijo
Obsedena!
Nika Zorjan z novo pesmijo
Preberite tudi