Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Nika Zorjan z novo pesmijo

4. 12. 2018; 06.00
Avtor: V. M./K.M.
nika z

Nika Zorjan foto: Promo foto

Priljubljena pevka je včeraj slavila rojstni dan, za najlepše darilo pa je poskrbela kar sama. No, ne čisto - ste videli, kako je presenetila s pomočjo glasbenih kolegov?

Nika Zorjan si je za 26. rojstni dan namenila res posebno darilo – priredbo pesmi 'All I want for christmas is you', ki jo je odela v prekmursko preobleko in poimenovala 'Fse, ka bi za božič'. Za odlično vzdušje je seveda poskrbela z živahno video zgodbo, ki bo tudi vas zagotovo zazibala v decembrsko vzdušje. ''Najlepše darilo, ki sem ga lahko prejela za rojstni dan je to, da sem z vami delila svoj nov božični single,'' je navdušeno strnila misli na družabnem omrežju.

Je pa simptična pevka ob tem poskrbela za sveže promocijske korake in pesem prvič predstavila v skupni youtube premieri, ki jo je skupaj z oboževalci pričakala v spletni klepetalnici.

Se je pa Nika zopet predstavila v svoji prepoznavni 'roza' različici, ki jo je v videospotu za pesem Shallow zamenjala za rjavo pričesko. "Še vedno sem roza, sicer malo bolj nežnega odtenka kot pred nekaj časa. Je pa sprememba dobrodošla za kakšen projekt, na primer za snemanje videospota Shallow in nastope, koncerte okoli noči čarovnic. Za zdaj se v rožnati še vedno počutim odlično, čeprav sem dobila nekaj pohval in spodbud, da bi morda tudi sicer lahko postala rjavolaska," je pred kratkim povedala za revijo TOP! 

prejšnji članek
Jernej Kozan navdušil hrvaško publiko, a finala ni dočakal
Obsedena!
Jernej Kozan navdušil hrvaško publiko, a finala ni dočakal
naslednji članek
FOTO: Pokukaj na poroko Nicka Jonasa
Obsedena!
FOTO: Pokukaj na poroko Nicka Jonasa
Preberite tudi