pia zemljič Odkrito.si

Huda poškodba znane slovenske igralke

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 11. decembra

novaandreja Petisvet.si

Astro nasveti: od 10.12. do 16.12.2018

dete, dojenček, bolnišnica Svet24.si

Starša podhranjenega 10-mesečnega dojenčka ...

sneg, sani, termometer, zima Svet24.si

Če bodo padavine, bo snežilo! Vse je odvisno od ...

jernej kozan Njena.si

Zmagovalec Talentov po Hrvaški osvaja še Nemčijo

nina pušlar Njena.si

Razkrita skrivnost Nine Pušlar

Nika Zorjan z novo pesmijo

Priljubljena pevka je včeraj slavila rojstni dan, za najlepše darilo pa je poskrbela kar sama. No, ne čisto - ste videli, kako je presenetila s pomočjo glasbenih kolegov?

Nika Zorjan

Nika Zorjan

Foto: Promo foto

Nika Zorjan si je za 26. rojstni dan namenila res posebno darilo – priredbo pesmi 'All I want for christmas is you', ki jo je odela v prekmursko preobleko in poimenovala 'Fse, ka bi za božič'. Za odlično vzdušje je seveda poskrbela z živahno video zgodbo, ki bo tudi vas zagotovo zazibala v decembrsko vzdušje. ''Najlepše darilo, ki sem ga lahko prejela za rojstni dan je to, da sem z vami delila svoj nov božični single,'' je navdušeno strnila misli na družabnem omrežju.

Je pa simptična pevka ob tem poskrbela za sveže promocijske korake in pesem prvič predstavila v skupni youtube premieri, ki jo je skupaj z oboževalci pričakala v spletni klepetalnici.

Se je pa Nika zopet predstavila v svoji prepoznavni 'roza' različici, ki jo je v videospotu za pesem Shallow zamenjala za rjavo pričesko. "Še vedno sem roza, sicer malo bolj nežnega odtenka kot pred nekaj časa. Je pa sprememba dobrodošla za kakšen projekt, na primer za snemanje videospota Shallow in nastope, koncerte okoli noči čarovnic. Za zdaj se v rožnati še vedno počutim odlično, čeprav sem dobila nekaj pohval in spodbud, da bi morda tudi sicer lahko postala rjavolaska," je pred kratkim povedala za revijo TOP!