ajda smrekar 23 Odkrito.si

Ne boste verjeli, kaj je Ajda Smrekar delala za ...

melania trump_valentinovo 6 Svet24.si

Razkrivamo, koliko stanejo modni kosi Melanie

Luna Petisvet.si

Dva dni pred tem postane kritično, sicer pa vse ...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

špela g Svet24.si

Špela je spet imela težave z mandlji

Ota Širca Roš Njena.si

Ota Širca Roš se bo poslovila od malih zaslonov

tanja žagar miki šarac Njena.si

Tako za svoje goste poskrbi Tanja Žagar

Nika Zorjan z novo pesmijo

Priljubljena pevka je včeraj slavila rojstni dan, za najlepše darilo pa je poskrbela kar sama. No, ne čisto - ste videli, kako je presenetila s pomočjo glasbenih kolegov?

Nika Zorjan

Nika Zorjan

Foto: Promo foto

Nika Zorjan si je za 26. rojstni dan namenila res posebno darilo – priredbo pesmi 'All I want for christmas is you', ki jo je odela v prekmursko preobleko in poimenovala 'Fse, ka bi za božič'. Za odlično vzdušje je seveda poskrbela z živahno video zgodbo, ki bo tudi vas zagotovo zazibala v decembrsko vzdušje. ''Najlepše darilo, ki sem ga lahko prejela za rojstni dan je to, da sem z vami delila svoj nov božični single,'' je navdušeno strnila misli na družabnem omrežju.

Je pa simptična pevka ob tem poskrbela za sveže promocijske korake in pesem prvič predstavila v skupni youtube premieri, ki jo je skupaj z oboževalci pričakala v spletni klepetalnici.

Se je pa Nika zopet predstavila v svoji prepoznavni 'roza' različici, ki jo je v videospotu za pesem Shallow zamenjala za rjavo pričesko. "Še vedno sem roza, sicer malo bolj nežnega odtenka kot pred nekaj časa. Je pa sprememba dobrodošla za kakšen projekt, na primer za snemanje videospota Shallow in nastope, koncerte okoli noči čarovnic. Za zdaj se v rožnati še vedno počutim odlično, čeprav sem dobila nekaj pohval in spodbud, da bi morda tudi sicer lahko postala rjavolaska," je pred kratkim povedala za revijo TOP!