krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221
Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu prilagodili razpis

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

SLENDER MAN: avgusta bo legenda pokazala svojo pravo obliko

20. 8. 2018; 04.02
Avtor: Oglasno sporočilo
slender-man-1

Ena najsrhljivejših grozljivk vseh časov - Slender Man foto: Promocijsko gradivo

Zleze ti pod kožo kot virus, ki seje zlo.

Grozljivke so od nekdaj filmska zvrst za pogumnejše, ko pa gre za grozljivke, ki temeljijo na resničnih dogodkih, celo najpogumnejšim zaledeni kri v žilah. Avgusta bomo imeli priložnost videti prav tak film, ki že velja za eno najsrhljivejših grozljivk vseh časov. Slender Man je najbolj znano (ne)izmišljeno nadnaravno bitje in svojevrstna ikona hororja.

Prvič se je pojavil leta 2009 v obliki grozljivega mema in prav kmalu je obnorel mlade po vsem svetu. Lik se je bliskovito razširil po spletu in postal edinstven hit ter vir navdiha za najrazličnejše srhljive pripovedi. Slender Mana povezujemo s skrivnostnimi izginotji, z globokimi strahovi in seveda z okrutnim trpinčenjem. Skrivnostna figura, ki se kaže kot vitek, nenaravno visok človek brez glave in obraza, vas bo prisilil, da se boste vprašali, kaj je resnično in kaj je samo plod domišljije.

Slender Man je močno razburkal strasti po zločinu v Wisconsinu leta 2014, ko sta najstnici zabodli prijateljico, češ da jima je to ukazal Slender Man. Film so navdihnili prav ti dogodki in zato je ponekod v ZDA celo prepovedan.

Skrivnostna izginotja, globoki strahovi, okrutno trpinčenje - domišljija ali resničnost? foto: Promocijsko gradivo

Zgodba se odvija v mestecu v Massachusettsu, kjer štiri srednješolke izvedejo obred, s katerim želijo razkriti nevarnega Slender Mana. Potem ko ena od njih skrivnostno izgine, prijateljice posumijo, da je postala nova žrtev zlobnega Slender Mana.

Strahotna izginotja, smrt ter nenehna nevarnost in strah vas bodo prikovali na sedeže in še dolgo po filmu boste imeli občutek, da vas nekdo opazuje. Si ga boste upali ogledati?

Grozljivka Slender Man
bo pri nas na sporedu od 23. avgusta.

prejšnji članek
Kako veš, da si mu všeč?
Moj life
Kako veš, da si mu všeč?
naslednji članek
Barva las in oči izdajata, kateri podton kože imaš
Lepotičenje
Barva las in oči izdajata, kateri podton kože imaš
Preberite tudi