Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Mlada zvezdnica postaja nova modna ikona

10. 8. 2018; 12.00
Avtor: K.M.
Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown foto: Profimedia

Mlada zvezdnica serije Stranger Things s svojim slogom navdušuje modne strokovnjake.

14-letna Millie Bobby Brown je imela pred serijo Stranger Things že nekaj manjših vlog, a jo je prav vloga tihe in na kratko postrižene Eleven/Jane v znanstveno fantastični grozljivki popeljala med zvezde. Skupaj z uspehom serije je seveda prišla mednarodna prepoznavnost in v zadnjem obdobju tudi številne ponudbe za prestižne televizijske vloge. Obenem je to priložnost, da mlada igralka pokaže svoj smisel za modo. Ta je drugačen, a hkrati tako najstniško igriv, da ji njenih kombinacij nihče ne more očitati. 

foto: Profimedia


 
Kdo je Millie?
Igralka se je britanskim staršem leta 2004 rodila v španski Andaluziji, natančneje v kraju Marbella. Družina se je leta 2011 preselila na Florido, tam pa je Millie Bobby leta 2013 začela obiskovati igralsko šolo. Ta ji je kaj hitro prinesla vlogo v seriji Nekoč pred davnimi časi v Čudežni deželi, v kateri je v dveh delih igrala mlado Alico. Pozneje so sledile manjše vloge v priljubljenih nanizankah, kot sta Moderna družina in Talenti v belem. Leta 2016 pa ji je uspela velika poteza z vlogo v seriji Stranger Things, ki ji je prinesla številne nagrade in pohvale. Celo prestižno nominacijo za glavno žensko vlogo za nagrado emmy, kar ji je uspelo pri zgolj trinajstih letih. Leta 2019 pa v kinodvorane prihaja tudi njen prvi film, saj bo zaigrala v novi različici filma Godzilla. 
 
Postaja nova modna ikona
Čeprav je šele letos februarja dopolnila štirinajst let, Millie že nekaj časa navdušuje s svojimi modnimi odločitvami. Najbolj takrat, ko ne pozabi na svojo starost in na rdeči preprogi navduši s kombinacijo elegance in najstniške razigranosti. S svojimi modnimi izbori pa velikokrat zasenči svoje starejše in tudi modno bolj izkušene kolegice. Zakaj bi se morala že zdaj obremenjevati s strogimi pravili, kajne? 
Mlada igralka je najbolj navdušila že letos, in sicer na dveh prestižnih prireditvah: na podelitvi nagrad SAG in na podelitvi nagrad zlati globus. Na slednji se je pridružila združenju igralk, ki so v znak enakosti in proti nadlegovanju nad ženskami v filmski industriji na prireditvi nosila črna oblačila. Seveda pa je tej črni barvni oblačil Millie dodala svoj pečat. Njena na videz preprosta krajša črna obleka je na zadnjem delu zaradi širokega ovratnika delovala, kot da bi imela dodana krila. Najstniško igriva pa je bila tudi njena pričeska, ki je bila spredaj urejena in speta v elegantno figo na vrhu glave, zadaj pa jo je popestrila s številnimi kitkami. Celoten videz je dopolnila s svetlečimi čevlji in ušesnim nakitom. 

foto: Profimedia


Še zanimivejša pa je bila na podelitvi filmskih in televizijskih nagrad SAG. Tam se je pojavila v nežni roza kratki obleki z modnim podaljšanim zadnjim delom, ki spominja na vlečko. Najbolj presenetljiva pa je bila njena obutev, ki ni bila elegantna, ampak je Millie za na rdečo preprogo obula športne čevlje priljubljene znamke. Tudi tokrat pa je navdušila tudi s svojo pričesko. Eno figo sta zamenjali dve, dopolnila pa ju je še z dvema črnima trakovoma, spetima v obliko pentelj. 
Z obema videzoma pa se je seveda zasluženo uvrstila v sam vrh lestvic najbolje oblečenih. 
 
Kdo je »kriv«' za njen modni slog? 
Za vsemi modnimi kombinacijami, ki jih na mladi igralki lahko vidiš, pa se seveda skriva trdo delo. Igralka je v enem izmed intervjujev priznala, da so vse kombinacije premišljene, pomaga pa ji njena ekipa modnih stilistov, ki se trudijo za to, da je njen videz primeren njenim letom ter da se v oblačilih tudi sama odlično počuti. Vsaka obleka naj bi šla najprej v roke njeni materi, in šele ko jo odobri ona, jo lahko vidijo člani ekipe in na koncu še oče. Millie je priznala, da oblačila, če ni všeč njenemu očetu, ne bo nosila. 

foto: Profimedia

Millie Bobby Brown foto: Profimedia

Po igralski še modna industrija


Zaradi njenih modnih odločitev ni presenečenje, da si jo kot obraz svojih oglasnih kampanj želijo številne svetovno priznane modne znamke. V zadnjem letu pa je bilo teh sodelovanj kar nekaj. Millie pa v vlogi fotomodela izjemno uživa. »V tem, da te fotografirajo, je nekaj neverjetnega. Nekatere fotografije se zdijo ikonične, in to je res dober občutek,« je izdala mlada igralka. Najbolj pa je vesela takrat, ko jo za sodelovanje prosijo znamke, ki jih tudi v prostem času rada nosi po lastnem izboru. To si šteje za nekakšen uspeh. 

foto: Profimedia

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown foto: Profimedia

prejšnji članek
Privošči si dan samo zase
Moj life
Privošči si dan samo zase
naslednji članek
To poletje naj bo malo drugačno
Moj life
To poletje naj bo malo drugačno
Preberite tudi