Klemen Bunderla Odkrito.si

Klemen Bunderla samski, a ne osamljen

Rok Černic, blagajna, račun Svet24.si

Prezgodnje slovo mladega Roka: "Še naprej navijaj...

Kozarec vode Petisvet

Enostavna metoda, ki vam lahko čez noč ...

Rahel Orban Svet24.si

FOTO: Orbanova hčerka umazano plenico zalučala ...

Danijela Martinović Svet24.si

Imata Danijela in Grašo res hude težave v zvezi?

Justin Bieber Najstnica.si

To je Bieberjev dojenček

Melissa Mouawad Njena.si

FOTO: Imela je 135 kg, danes je videti tako

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu dekletu?

Videti je, da svojim nekdanjim dekletom daje še eno priložnost.

Foto: Profimedia

Po tem, ko sta Selena Gomez in Justin Bieber še enkrat poskusila obnoviti njuno zvezo in jo tudi hitro prekinila, je bil pevec viden v objemu še enega nekdanjega dekleta. Gre za Hailey Baldwin, ki je nedavno zavrnila govorice o zvezi s Shawnom Mendesom, s katerim se je udeležila letošnje Met Gale.

Zdaj sta bila manekenka in Kanadčan videna, kako si izmenjujeta nežnosti. Harper's Bazaar poroča, da sta bila videna v cerkvi na Vous Church konferenci, zatem pa so ju videli tudi v nočnem klubu v Miamiju, medtem ko sta se objemala in poljubljala. Naslednji dan sta bila opažena v vili, kjer sta bila sama. Bila sta tudi na zmenku v gledališču, kasneje pa zapustila Miami v zasebnem letalu.

Njuna zveza se je zaključila pred dvema letoma in po razhodu nista bila v najboljših odnosih. Letos pa sta si zopet začela dopisovati, medtem ko je bil Bieber še v zvezi s Seleno, čemur je sledil, menda, njun dokončni konec, ker jima tudi kasnejše svetovanje parom ni bilo v pomoč.

Pevec naj bi po razhodu užival v samskem življenju in se posvečal prihodnjemu albumu. Manekenka in hči slavnega igralca pa je nedavno dejala, da težko najde partnerja, s katerim bi se ujela v enakih prioritetah, načelih in razmišljanju, to pa naj bi bil razlog, da je samska.

No, zadnje fotografije pričajo o popolnoma nasprotnem, a pustimo času čas in bomo videli, kako se bo njuna nova zgodba razpletla.