serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Mary Elizabeth Winstead in Ewan McGregor Svet24.si

Hčerka takole raztrgala slavnega očeta

ženska Petisvet.si

Rak je krik duše, ki vas prosi ...

innsbruck, sneg Svet24.si

Zimski suši odklenkalo! Zapadlo bo kar precej ...

Mariah Carey Svet24.si

Asistentka izsiljuje Mariah Carey

maja begovic obrez Njena.si

Finalistka Maja ni več takšna

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj blesti v zapeljivih kopalkah

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu dekletu?

Videti je, da svojim nekdanjim dekletom daje še eno priložnost.

Foto: Profimedia

Po tem, ko sta Selena Gomez in Justin Bieber še enkrat poskusila obnoviti njuno zvezo in jo tudi hitro prekinila, je bil pevec viden v objemu še enega nekdanjega dekleta. Gre za Hailey Baldwin, ki je nedavno zavrnila govorice o zvezi s Shawnom Mendesom, s katerim se je udeležila letošnje Met Gale.

Zdaj sta bila manekenka in Kanadčan videna, kako si izmenjujeta nežnosti. Harper's Bazaar poroča, da sta bila videna v cerkvi na Vous Church konferenci, zatem pa so ju videli tudi v nočnem klubu v Miamiju, medtem ko sta se objemala in poljubljala. Naslednji dan sta bila opažena v vili, kjer sta bila sama. Bila sta tudi na zmenku v gledališču, kasneje pa zapustila Miami v zasebnem letalu.

Njuna zveza se je zaključila pred dvema letoma in po razhodu nista bila v najboljših odnosih. Letos pa sta si zopet začela dopisovati, medtem ko je bil Bieber še v zvezi s Seleno, čemur je sledil, menda, njun dokončni konec, ker jima tudi kasnejše svetovanje parom ni bilo v pomoč.

Pevec naj bi po razhodu užival v samskem življenju in se posvečal prihodnjemu albumu. Manekenka in hči slavnega igralca pa je nedavno dejala, da težko najde partnerja, s katerim bi se ujela v enakih prioritetah, načelih in razmišljanju, to pa naj bi bil razlog, da je samska.

No, zadnje fotografije pričajo o popolnoma nasprotnem, a pustimo času čas in bomo videli, kako se bo njuna nova zgodba razpletla.