lili 1 Odkrito.si

Težki časi za Lili Žagar

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 22. junija

luka dončič_nabor-NBA Svet24.si

Luka Dončić se je takoj znašel v središču ...

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

ženska v vodi Petisvet

Domača metoda, ki osupljivo pomlajuje

simona mastnak jože Njena.si

Ko so ugasnile kamere, je bilo vroče

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu dekletu?

Videti je, da svojim nekdanjim dekletom daje še eno priložnost.

Foto: Profimedia

Po tem, ko sta Selena Gomez in Justin Bieber še enkrat poskusila obnoviti njuno zvezo in jo tudi hitro prekinila, je bil pevec viden v objemu še enega nekdanjega dekleta. Gre za Hailey Baldwin, ki je nedavno zavrnila govorice o zvezi s Shawnom Mendesom, s katerim se je udeležila letošnje Met Gale.

Zdaj sta bila manekenka in Kanadčan videna, kako si izmenjujeta nežnosti. Harper's Bazaar poroča, da sta bila videna v cerkvi na Vous Church konferenci, zatem pa so ju videli tudi v nočnem klubu v Miamiju, medtem ko sta se objemala in poljubljala. Naslednji dan sta bila opažena v vili, kjer sta bila sama. Bila sta tudi na zmenku v gledališču, kasneje pa zapustila Miami v zasebnem letalu.

Njuna zveza se je zaključila pred dvema letoma in po razhodu nista bila v najboljših odnosih. Letos pa sta si zopet začela dopisovati, medtem ko je bil Bieber še v zvezi s Seleno, čemur je sledil, menda, njun dokončni konec, ker jima tudi kasnejše svetovanje parom ni bilo v pomoč.

Pevec naj bi po razhodu užival v samskem življenju in se posvečal prihodnjemu albumu. Manekenka in hči slavnega igralca pa je nedavno dejala, da težko najde partnerja, s katerim bi se ujela v enakih prioritetah, načelih in razmišljanju, to pa naj bi bil razlog, da je samska.

No, zadnje fotografije pričajo o popolnoma nasprotnem, a pustimo času čas in bomo videli, kako se bo njuna nova zgodba razpletla.