Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu dekletu?

13. 6. 2018; 03.00
Avtor: A.K.
Justin Bieber

foto: Profimedia

Videti je, da svojim nekdanjim dekletom daje še eno priložnost.

Po tem, ko sta Selena Gomez in Justin Bieber še enkrat poskusila obnoviti njuno zvezo in jo tudi hitro prekinila, je bil pevec viden v objemu še enega nekdanjega dekleta. Gre za Hailey Baldwin, ki je nedavno zavrnila govorice o zvezi s Shawnom Mendesom, s katerim se je udeležila letošnje Met Gale.

Zdaj sta bila manekenka in Kanadčan videna, kako si izmenjujeta nežnosti. Harper's Bazaar poroča, da sta bila videna v cerkvi na Vous Church konferenci, zatem pa so ju videli tudi v nočnem klubu v Miamiju, medtem ko sta se objemala in poljubljala. Naslednji dan sta bila opažena v vili, kjer sta bila sama. Bila sta tudi na zmenku v gledališču, kasneje pa zapustila Miami v zasebnem letalu.

Njuna zveza se je zaključila pred dvema letoma in po razhodu nista bila v najboljših odnosih. Letos pa sta si zopet začela dopisovati, medtem ko je bil Bieber še v zvezi s Seleno, čemur je sledil, menda, njun dokončni konec, ker jima tudi kasnejše svetovanje parom ni bilo v pomoč.

Pevec naj bi po razhodu užival v samskem življenju in se posvečal prihodnjemu albumu. Manekenka in hči slavnega igralca pa je nedavno dejala, da težko najde partnerja, s katerim bi se ujela v enakih prioritetah, načelih in razmišljanju, to pa naj bi bil razlog, da je samska.

No, zadnje fotografije pričajo o popolnoma nasprotnem, a pustimo času čas in bomo videli, kako se bo njuna nova zgodba razpletla.

prejšnji članek
Če še ne spiš gola, začni zdaj
Moj life
Če še ne spiš gola, začni zdaj
naslednji članek
V zvezi si zaslužiš svobodo
Moj life
V zvezi si zaslužiš svobodo
Preberite tudi