Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Znani manekenki se vsi posmehujejo

11. 6. 2018; 08.30
Avtor: A.K.
Bella hadid

Bella Hadid foto: Profimedia

Odkar je postala manekenka, je na očeh celemu svetu.

Bella Hadid se dnevno spopada z različnimi kritikami. Njena zveza s pevcem The Weekndom je zadnje čase polnila naslovnice tabloidov, intervju, ki ga je dala pred dnevi, pa je razburil mnogo njenih oboževalcev. Manekenka je strogo zanikala govorice o lepotnih operacijah. »Ljudje verjamejo, da sem bila na lepotnih operacijah in si popravila več stvari. Veste, kaj? Saj lahko preverimo, lahko skeniramo moj obraz,« je dejala lepotica in zanikala vse operacije, čeprav se njen obraz močno razlikuje od njenega obraza pred le nekaj leti.

Lepotni kirurgi pravijo, da je vrh njenega nosa manjši, ustnice večje, lica drugačna, saj naj bi si pomagala s hialuronsko kislino. Bella pa je vse zanikala: »Bojim se povečati ustnice, ne želim uničiti mojega obraza.«

Njeni oboževalci pa so besni, saj ne verjamejo, da je na njej vse naravno. Mnogo jih je komentiralo, da se ne bi smela lagati, glede na to, da so njene fotografije iz mladosti vsem dostopne, poleg tega pa je slab vzor mnogim mladim dekletom, problem je namreč v tem, da so takšni vzori popolnoma neresnični.

prejšnji članek
Ariana Grande naj bi bila zaročena
Obsedena!
Ariana Grande naj bi bila zaročena
naslednji članek
Obvezen modni dodatek letošnjega poletja
Lepotičenje
Obvezen modni dodatek letošnjega poletja
Preberite tudi