Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zvezdniki užaloščeni zaradi smrti mladega zvezdnika

11. 6. 2018; 12.00
Avtor: V. M.
jackson Odell

Jackson Odell foto: Profimedia

Umrl je 20-letni igralec Jackson Odell, najbolj poznan po vlogi študenta Arija Caldwella iz priljubljene humoristične serije Goldbergovi (The Goldbergs).

Ameriško javnost pretresa novica, da je ugasnilo še eno mlado življenje. Umrl je namreč 20-letni pevec, pisec pesmi in igralec Jackson Odell. Mladeniča so neodzivnega našli na domačem domu v dolini San Farnando. Po pojasnilu oblasti, ni znakov nasilnega dejanja. Vzrok smrti za enkrat še ni znan, počakati bo potrebno na izsledke obdukcije.

''Naša družina je izgubila ljubljenega sina in brata. Spomin nanj ne bo nikoli zbledel, bil je čudovita, ljubeča in nadarjena duša. Toliko vsega bi še lahko delil s svetom. Takšnega bomo ohranili v spominu. Naša želja je, da tako ravnate tudi ostali,'' je v izjavi za javnost sporočil Jacksonova žalujoča družina in dodala, da bodo sedaj poskušali najti smisel tragične izgube, ob čemer naprošajo za spoštovanje zasebnosti.

Jackson je najbolj poznan po vlogi v priljubljeni ameriški humoristični nanizanki Goldbergovi (The Goldbergs), kjer je upodobil simpatičnega študenta Arija Caldwella. Mladenič je igral tudi v nanizanki Sodobna družina in najstniški seriji iCarly.

prejšnji članek
Ti tvoje telo sporoča, da popiješ premalo vode?
Moj life
Ti tvoje telo sporoča, da popiješ premalo vode?
naslednji članek
Bella Hadid blestela v kopalkah
Obsedena!
Bella Hadid blestela v kopalkah
Preberite tudi