katja jevsek Odkrito.si

Presenečena vremenarka na Pop TV! Tekle so solze ...

velika noc pirhi potica sunka Svet24.si

Povečan obisk bolnišnic zaradi prenažiranja z ...

Regresija Petisvet.si

S strtim srcem opazovala njegov odhod

mejni prehod, zastoj Svet24.si

Prihajajo prvomajski prazniki in prometni kolaps ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je po govoricah o ločitvi le ...

Tanja Žagar, Miha Vodičar Njena.si

Neprepoznavna Tanja Žagar: besna ga je vrgla ven

Iča Putrih Njena.si

Hči razkrila žalosten vzrok Ičine smrti

Carolina Kopelioff v resnici strastna športnica

Z novo sezono mladinske telenovele Jaz sem Luna (Soy Luna) so se na naše televizijske zaslone vrnili stari obrazi, med katerimi je tudi argentinska igralka, pevka, manekenka in plesalka Carolina Kopelioff, ki nas navdušuje v vlogi umirjene Nine.

21-letna igralka se je že kot deklica zelo rada udeleževala različnih tečajev, še posebej pa je uživala v učnih urah glasbe, plesa, igre in petja. Caro, kot jo kličejo prijatelji, prosti čas zelo rada preživlja z družino in prijatelji, s katerimi gre z veseljem v kino ali gledališče, seveda pa ne smemo pozabiti, da obožuje vse vrste športa.

Poudarek na prijateljstvu

Danes je v filmih, serijah in telenovelah veliko nasilja, hinavščine in drog. Ravno zato je pozornost mlade igralke pri projektu Jaz sem Luna najbolj pritegnilo dejstvo, da je v zgodbi velik poudarek na prijateljstvu in različnih zapletenih temah, kot je na primer ločitev. »Živimo v času, ko se številni pari ločujejo, del tega pa so otroci, ki ne vedo, kaj ta nova izkušnja pomeni zanje in njihova življenja. Res je, da je telenovela povsem drugačna od resničnosti, vendar lahko tem otrokom s pomočjo svojega lika na neki način pokažem, da zaradi tega ni konec sveta in bo še vse v redu,« je igralka dejala za argentinske medije.

Kdo je Nina?

Nina je mlado dekle, ki obožuje učenje. Za svojo starost ima presenetljivo bogat in prefinjen besednjak in je zelo razgledana. Na najbolj zapletena vprašanja ima vedno pripravljen odgovor. Zaradi pretirane sramežljivosti ima precej težav z navezovanjem stikov in sklepanjem prijateljstev s sovrstniki. »Nina je malce preveč sramežljiva, a je obenem zelo radovedna. Verjeli ali ne, toda obožuje učenje. V prvi sezoni serije se njeno življenje povsem spremeni, ko njeno šolo začne obiskovati nova učenka Luna, s katero se takoj spoprijateljita. Luna je tista, ki iz nje vedno potegne le najboljše, zaradi česar Nina končno zbere dovolj poguma in se prične boriti za svoje sanje. Med odraščanjem je bila prisiljena sprejeti ločitev staršev, ki jo je močno zaznamovala in vplivala na razvijanje njene osebnosti,« je podrobneje opisala svojo vlogo.