Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Mlada igralka navdušila na prvi premieri

14. 3. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
VesnaPonorac_premiera

foto: Planet TV

V Ljubljani se je odvijala svečana premiera nove slovenske serije Gorske sanje, kjer so se zbrali vsi ustvarjalci in igralci.

Na Planet TV smo si v ponedeljek, 12. marca, premierno ogledali novo slovensko serijo Gorske sanje, premiero pa je pospremil tudi svečan večer v družbi igralcev iz serije in drugih znanih obrazov.

Serija Gorske sanje, ki prinaša zgodbo treh generacij, dveh družin in ene ljubezni. Gorske sanje so zbrani ob posebni premierni projekciji, ki sta jo v prestižnem ljubljanskem hotelu InterContinental vodila Lili Žagar in Klemen Bunderla, pozdravili z glasnim aplavzom, za posebno presenečenje pa je poskrbel nastop Nuše Derenda, ki je odpela naslovno pesem serije.

Zbrane goste je poleg generalne direktorice Planet TV Tine Česen, direktorja Vladana Andjelkovića in programskega direktorja Igorja Stoimenova pozdravila tudi ekipa Gorskih sanj. "Na pravi poti smo, ostalo pa bodo odločili gledalci. Jaz imam dober občutek. Scenarij je zanimiv, ekipa je utečena, igralci so vrhunski, kemija se je ustvarila že po prvem tednu in smo že kot ena majhna družinica," nam je ob premieri povedal Ranko Babić, ki v Gorskih sanjah igra serviserja smuči Vučka. Tudi Vesna Ponorac, glavna igralka serije, je bila navdušena nad premiero, čeprav priznava, da se sama nerada gleda na zaslonu. Mlada igralka pa je na premieri navdušila tudi s svojo podobo, ki je bila primerno mladostno elegantna. 

prejšnji članek
Kaj se lahko naučiš iz nenavadnih zvez?
Moj life
Kaj se lahko naučiš iz nenavadnih zvez?
naslednji članek
Šok: Razšla sta se Zayn in Gigi
Obsedena!
Šok: Razšla sta se Zayn in Gigi
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija