lili 1 Odkrito.si

Težki časi za Lili Žagar

Mirjam Poterbin, mama luke dončića Svet24.si

Ponosna Dončićeva mama sina ne bo pustila samega...

parazitski črv, parazit, Dirofilaria repens Svet24.si

FOTO: Bulica na njenem obrazu je skrivala ...

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

ženska v vodi Petisvet

Domača metoda, ki osupljivo pomlajuje

simona mastnak jože Njena.si

Ko so ugasnile kamere, je bilo vroče

Nov izziv za Chiaro Ferragni

Postala je njihova muza ...

Skrbnica za imidž in strokovnjakinja za okus Chiara Ferragni je ena najbolj spoštovanih poznavalcev družbe in medijev našega časa. Ampak Chiara Ferragni je več kot to, predvsem je odsev našega sveta.

Leta 2009, ko je še živela v Milanu, je začela pisati svoj spletni dnevnik o življenjskem slogu The Blonde Salad. Zahvaljujoč njenemu slogu in občutku za modo je takoj postal referenčna točka in pravi naslov za modne navdušenke. Chiara je s svojo intuicijo za nove medije zasebno življenje spremenila v spletni dnevnik o slogu. Tukaj je do izraza prišel njen videz – kul brez posebnega truda. Devet let pozneje več kot 11 milijonov oboževalcev po celem svetu sledi zaljubljenosti v modo, pustolovščinam in potovanjem te evropske in mednarodne vplivnice.

Evropski slog in odnos, Italijanka po rodu in srcu, prebivalka Los Angelesa po svoji volji. Chiara Ferragni, ki pričakuje svojega prvega otroka, je marsikaj. S podjetjem Lancôme bosta to raznolikost seveda izražala prek družbenih medijev, ampak tudi s številnimi (še vedno skrivnostnimi) projekti, ki bodo potekali celo leto.

»Zelo se veselim tega edinstvenega sodelovanja s podjetjem Lancôme. Ljubiteljica znamke sem že, odkar sem kot dekle živela v Cremoni. Parfum Trésor je bil vonj mojih najstniških let. Blagovno znamko spoštujem in si z njo delim njene vrednote in zgodovino. Njen lepotni ideal je povabilo k zadovoljstvu in samouresničitvi, kar je tudi moje življenjsko vodilo. Ponosna sem, da mi je Lancôme zaradi mojih poslovnih podvigov in vpliva zaupal vlogo muze,« pojasnjuje Chiara Ferragni.

Francoise Lehmann, generalni direktor Lancôme Internationala, pa dodaja: »Sodelovanje s Chiaro Ferragni simbolizira našo pripravljenost, da mlade ženske navdahnemo z vzori, s katerimi se lahko poistovetijo. Zaradi Chiarine mednarodne avre je njen položaj vzornice skladen z vrednotami moči in sodobnosti, ki so ljube podjetju Lancôme. Ponosni smo, da sodelujemo s to žarečo vplivno žensko, ki je navdih drugim. Gre za prefinjeno kombinacijo elegance in inteligence, ki znova potrjuje, da je zadovoljstvo najboljša oblika, ki jo lahko zavzame lepota.«