tanja dimitrievska alica Odkrito.si

Slovenska igralka kmalu ločena od hčere?

louis spencer Svet24.si

Lepi aristokrat je obnorel Britanke

yubari, meloni Svet24.si

FOTO: Neverjetno, rekordnih 25.000 evrov vredni ...

hrvaška, plaža Svet24.si

Na tej jadranski plaži boste za ležalnike in ...

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

rebeka the biggest loser Njena.si

Preslepili Rebeko in jo izločili

andrej sifrer Njena.si

Andrej Šifrer v tujini doživel to

Kaj v resnici pomeni ime Challe Salle?

Saša Petrović je trenutno najbolj popularen slovenski raper, ki je svojemu glasbenemu liku nadel vzdevek Challe Salle. Kot smo odkrili, je pomen vzdevka globlji, kot se zdi na prvi pogled.

Foto: facebook

7 Challe_Salle_Gud Vajb (Foto Jan Pirnat).jpg
Simpatični 26-letnik se zaveda, da ga spremlja veliko število ljudi, zato se trudi dajati pozitiven zgled predvsem našim najmlajšim.
Jan Pirnat

Da poimenovanje Challe izvira iz srbo-hrvaške besede ćale, ki v neformalni govorici pomeni 'fotr', ni težko ugotoviti. Skrivnost ni niti, da je ime nastalo v krogu prijateljev, a sva se v pogovoru vseeno dotaknila tudi teh spominov. Takole pravi moj mišičasti sogovornik. ''Kot mlajši sem se vedno družil s starejšimi in za svoja leta sem bil vedno bolj zrel in izkušen za svoja leta, zato sem svojim vrstnikom vedno pridigal glede nekaterih stvari in tako so me začeli hecati 'ok fotr, v redu je no' in nekako so povezali na ćale sale, ki se rima,'' pokima Saša in doda, da je nato idejo po občutku spremenil v vzdevek Challe Salle, saj mu je slednje zvenelo bolj umetniško.

Dobro, a glede na podobo, ki jo Challe v zadnjem obdobju gradi v javnosti, kot kaže svoje 'pridige' prinaša tudi med poslušalce. Če se torej dotakneva tega dela, da predajate mladini modra sporočila v sodobni preobleki, slavno ime Challe (ćale) skriva tudi nekoliko bolj globljo vlogo – vlogo očetovskega lika, a hkrati vzornika, ki mu mladina z navdušenjem prisluhne, ker govori enak jezik. Sem brcnila v temo ali je kaj na tem?

6 Challe_Salle_Gud Vajb (Foto Jan Pirnat).jpg
Challe Salle se zaveda vpliva, ki ga ima na mlade poslušalce.
Jan Pirnat

''Dobro si opazila mojo globljo vlogo, si prva novinarka, ki me je to vprašala v celi karieri, zato ti moram čestitati. Res je, zmeraj sem bil zelo zrel za svoja leta, prvo v vrtcu, kasneje z vrstniki v osnovni šoli, kasneje pa doma, ko so se starši ločili in sva z mlajšo sestro ostala sama z mamo. Takrat sem bil prisiljen prevzeti očetovsko vlogo in nositi hlače v družini. Tudi sedaj se vidim v taki vlogi kot glasbenik, svoje izkušnje in določeno modrost, ki jo imam, želim prenesti na druge in na njih pozitivno vplivati, še posebej na mlajše. Želim jim povedati svoje zgodbe, pokazati svet iz druge plati in jim pomagati na njihovi življenjski poti,'' je iskren Saša, ki trenutno navdušuje z novo pesmijo Gud Vajb, oplemeniteno s prav posebnim sporočilom.