stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Alja Krušič nam je razkrila svoje 'prve' trenutke

24. 3. 2018; 11.30
Avtor: Tina/Revija Top!
Alja Krušič

foto: Promo foto

Mlada pevka, ki je po zmagi v oddaji Slovenija ima talent leta 2013 predstavila nekaj uspešnih skladb, mi pa smo jo tokrat »zaslišali« o marsičem – ne le o glasbi! Izdala nam je vse svoje PRVIČ!

Prva prava prijateljica


Moja prva prava prijateljica je bila že od nekdaj moja sestra Sanja. Z njo sva skupaj preživljali vse nepozabne trenutke, od veselja do žalosti. Seveda sva se kdaj skregali, še zdaj se včasih. (smeh) Ampak ko se spreva, se potem tudi kar hitro pobotava. Seveda poznava vse skrivnosti druga druge, kar med nama tudi ustvarja to močno vez. Sanja je tista prava prijateljica, ki bo ob meni kjer koli in kadar koli in bo vedno vedela, kako mi pomagati.
Prva ljubezen ali simpatija
Prvo simpatijo sem spoznala v vrtcu, kjer mi je bil najbolj všeč sramežljiv fant v skupini. (smeh) Moram reči, da pretepači in postavljači nikoli niso pritegnili moje pozornosti.
Prvo zlomljeno srce
Prvo zlomljeno srce sem imela, ko sem izgubila svojega prvega psička. Trajalo je zelo dolgo, da sem si opomogla. To zlomljeno srce je sčasoma zacelil zdajšnji kuža Jaki, ki me še danes vsak dan napolni s srečo in brezpogojno ljubeznijo.
Prvi poljub
Prvi poljub sem dobila enkrat v osnovni šoli, ne spomnim se natančno, v kateri razred sem hodila. Igrali smo se igro resnica ali izziv. Fant, ki mi je bil na skrivaj všeč, si je izbral izziv, in določili so mu, da mora poljubiti eno od punc, in on je izbral mene. Tako sem dobila prvi poljub. Takrat sem bila čisto v oblakih. (smeh)
Prva pesem
Moja prva pesem A boš malo moj je bila izdana takoj po šovu Slovenija ima talent 2013. Ta pesem mi bo za vedno ostala v spominu, saj sem z njo prvič stopila v studio, spoznala, kako poteka snemanje in kaj vse je treba narediti, da komad postane to, kar potem slišimo na posnetku. Kar nekajkrat smo morali snemati, da sem pesem začutila, in potem je šlo vse gladko naprej. Ni bilo tako enostavno, kot sem si pred tem predstavljala. (smeh)

Marca 2014 je najstnica Alja predstavila svoj drugi, umirjeni singel Nisi sam.

Prvi album
Svojega prvega albuma še nimam, ampak se trudim, da ga bom prej ali slej izdala. Do zdaj sem izdala šest pesmi, seveda pa imam poleg njih še kar nekaj neizdanih, ki jih pošiljam na festivale. Prvi album, ki sem ga dobila, pa je bil darilo staršev, in sicer album Celine Dion, ki jo še danes zelo zelo cenim.
Prvi nastop
Prvi pravi nastop sem imela v petem razredu osnovne šole. Še zdaj se spomnim treme, ki sem jo imela pred nastopom. Ampak ko sem prišla na oder, je trema prerasla v adrenalin, in to je bil najboljši trenutek, ki sem ga doživela do takrat. Tisti hip sem vedela, da hočem to početi vse življenje.

prejšnji članek
Ideje za darila ob materinskem dnevu
Moj life
Ideje za darila ob materinskem dnevu
naslednji članek
Izdelaj najlepšo voščilnico za mamico
Moj life
Izdelaj najlepšo voščilnico za mamico
Preberite tudi