lili 1 Odkrito.si

Težki časi za Lili Žagar

Mirjam Poterbin, mama luke dončića Svet24.si

Ponosna Dončićeva mama sina ne bo pustila samega...

Heather Locklear Svet24.si

Znana igralka poskušala narediti samomor

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

katja Petisvet

Denar sam po sebi nima vrednosti

indira ekić Njena.si

Indira Ekić že nazaj pri lepotnemu kirurgu

Priznani moskovski cirkus na ledu bo zavzel slovenska mesta

Po mnogih dogodkih in koncertih za odrasle v tem in prihajajočih mesecih, se končno pripravlja tudi prekrasen dogodek za najmlajše in mlade vseh starosti, tudi tiste, ki so to še vedno po srcu, in za vse ljubitelje cikruških vragolij, drsanja in vrhunske ruske akrobatike.

Moskovski cirkus na ledu.

Moskovski cirkus na ledu.

Foto: Management

Legendarni Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove se je namreč podal na tradicionalno novoletno evropsko turnejo! Po nastopih v Franciji, Švici, Srbijji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški bodo turnejo zaključili ravno v Sloveniji. Tako boste lahko uživala in sebi, morda mlajši sestri ali bratu, privoščila pravo, povsem novo čarobno pravljično predstavo, ki jo znajo pripraviti le vrhunski ruski umetniki: 20. januarja v Mariboru, 21. januarja v Ljubljani in 22. januarja v Kopru.

Fantastična cirkusna uprizoritev na ledu bo tudi tokrat pripravljena s povsem novimi, pisanimi kostumi, izjemnimi posebnimi učinki in triki z vrtoglavo dinamiko – vse to in še več ti bo pričaralo nepozabno predstavo. Neverjetno je tudi to, da bodo v drsalkah nastopili tudi vrvohodci in akrobati! V dveh urah boš doživela ekstravaganco, avtentično cirkuško umetnost in prekrasno glasbeno ter svetlobno predstavo, ki te bodo povsem očarali v teh januarskih zimskih dnevih.

_MG_8269srednja.jpg
Moskovski cirkus na ledu.
Management

Moskovski cirkus na ledu, prvi na svetu take vrste, je leta 1964 ustanovil najbolj priznani cirkuški in estradni režiser sovjetske dobe A. G. Arnold, takrat pod imenom Cirkus na ledu. Tako drznih in originalnih idej ne bi mogli oživeti brez njegovih izkušenj iz cirkusa, filma, glasbenih nastopov, baleta na ledu in iz estrade, kot tudi ne brez sodelovanja najboljših baletnih koreografov, slikarjev, cirkuških umetnikov in skladateljev. Kolektiv nastopa že več kot 50 let, v teh letih pa je navdušil več kot 200 milijonov gledalcev v več kot 50-ih državah po celem svetu. Vsi vaši najljubši in nikoli videni cirkuški triki bodo pred vami zaradi svoje izjemne dinamike zaživeli v čisto novi magični podobi takoj, ko boste na in nad ledom zagledali žonglerje, akrobate in klovne na drsalkah. Še danes Moskovski cirkus na ledu velja za »izumitelja« in še vedno postavlja svetovne standarde temu specifičnemu žanru, znanem tako v Rusiji kot tudi drugod po svetu.

Vstopnice so že na voljo na pooblaščenih prodajnih mestih Eventima in na www.eventim.si Na voljo so tudi družinske vstopnice, tako da jih lahko dobite že od 18,00 EUR na osebo, v sklopu družinske vstoplnice.