benjamin-netanjahu
Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami sprejeli odločitve"

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Čudežni otrok: Spoznajte deklico iz serije Mama

12. 1. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
Beren Gokyildiz in Cansu Dere

Beren pravi, da se na žalostne prizore pripravi tako, da misli na nekaj slabega. foto: PLANET TV

Lik čuteče deklice po imenu Melek se je izjemno dotaknil gledalcev priljubljene turške serije Mama. Kakšna pa je deklica tedaj, ko ne stoji pred žarometi televizijskih kamer?

Njeno ime je Beren Gökyıldız in kot ste zagotovo opazili, se odlično znajde v upodabljanju celotne palete čustev. Mala igralka namreč brez težav uprizarja tako vesele prizore, kot temne trenutke, ko jo prežemata strah in tesnoba. Kdo je pravzaprav ta mali čudežni otrok, ki ga je v hipu vzljubila tudi publika izven turškim meja?

Beren Gokyildiz foto: PLANET TV

Sama bi nemara ob tem skomignila z rameni, saj je povsem običajna deklica, ki skupaj z vrstniki obiskuje drugi razred osnovne šole. V enem izmed intervjujev pove, da sošolci vedo, da je na televiziji ter da učiteljice gledajo nadaljevanko ter da pravijo, da ji gre odlično. Nekoliko manj pa se, kot pravi, znajde pri pouku. ''V drugem razredu je precej težko. Najtežja sta angleščina in matematika, ki je ne maram. Raje rišem. Lepo narišem jesensko sliko. Ko bom velika, bi rada postala gimnastičarka ali plavalka. Plavam zelo dobro. Moja mama to vedno pravi. Tudi potapljam se dobro. Kar meter in pol se lahko potopim,'' ponosno pove Beren.

Beren Gokyildiz in Cansu Dere foto: PLANET TV

Kaj pa sodelovanje v nadaljevanki, ji je vse skupaj všeč? Bi želela z igranjem nadaljevati tudi kasneje? ''Igranje mi je všeč, ampak bom še videla, če bom s tem nadaljevala. Se moram še odločiti. Zaradi igranja sem veliko utrujena, čeprav se trudim, da ne bi bila,'' je iskreno povedala mlada igralka, ki jo zelo pomirja družba živali. Poglejte, kako vesela je bila v družbi konjička ...

Majeste #doğuşlubinicilik

A post shared by Beren Gökyıldız (@berengokyildiz_official) on

prejšnji članek
Taylor Swift že navdušuje z novim videospotom
Taylor Swift že navdušuje z novim videospotom
naslednji članek
Znana slovenska pevka zopet presenetila s svojim videzom
Obsedena!
Znana slovenska pevka zopet presenetila s svojim videzom
Preberite tudi