janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

Kate Middleton – LEVO TEME Svet24.si

Svetovne estradnice, ki so ponosne na svojo ...

tornado Svet24.si

Lahko uničujoče tornade pričakujemo tudi v ...

stari trg pri ložu Svet24.si

Župnika prebunkal, ker mu je posilil soprogo?

Justin Bieber Najstnica.si

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu ...

Spalnica Petisvet

10 največjih feng šuj napak v vašem domu

blaz svab 2 ap Njena.si

Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z ...

Nova oddaja v roke Klemna Bunderle!

Aktualov radijski voditelj se bo podal v iskanje novih glasbenih zvezd na slovenskem nebu, sam pa pravi, da dobro ve, kako se bodo bodoči tekmovalci počutili.

Klemen Bunderla je po horoskopu vodnar.

Klemen Bunderla je po horoskopu vodnar.

Foto: Žiga Culiberg

Na Planet TV bomo spomladi prisluhnili novim glasbenim talentom, med katerimi pa bo le eden postal Nova zvezda Slovenije! Prijave so že odprte, šov, ki bo Sloveniji predstavil novo pevsko zvezdo, pa bo vodil Klemen Bunderla.

"Komaj čakam, da pridem na ta čudoviti veliki oder … in se na poti še spotaknem. Pevskim talentom bom lahko stal ob strani, saj zelo dobro vem, kako je, ko te gleda in ocenjuje pet ljudi, ob katerih se počutiš povsem golo in se vsaka napaka zdi stokrat večja kot v resnici je. Talentom bom lahko tukaj pomagal z nasveti. Tudi s takšnim, kako naj si predstavljajo žirante, da bodo imeli čim manj treme," je povedal priljubljeni radijski voditelj. 

V šovu Nova zvezda Slovenije bomo na Planet TV spremljali nadobudne pevce in pevke, ki si želijo svoj pevski talent pokazati vsem – predvsem pa žiriji, ki bo pozorno spremljala njihove nastope. Ta bo posameznike, ki menijo, da lahko s svojim pevskim talentom očarajo javnost, ocenjevala, a jim hkrati svetovala in jih spodbujala skozi vse faze tekmovanja na poti do glasbene slave.

Prvi del glasbenega tekmovanja bodo zaznamovale avdicije, na katerih bodo morali kandidati pokazati svoje pevsko znanje brez glasbene podlage. Najboljši kandidati se bodo uvrstili v drugi del tekmovanja, kjer se bodo morali na poti do velikega finala še večkrat dokazati. Pot do zvezd bo široko odprta za le enega kandidata ali kandidatko, ki bo Nova zvezda Slovenije! Zmagovalec ali zmagovalka bo poleg denarne nagrade dobila tudi priložnost preizkusiti svojo nadarjenost v profesionalnem glasbenem studiu.