lili 1 Odkrito.si

Težki časi za Lili Žagar

Mirjam Poterbin, mama luke dončića Svet24.si

Ponosna Dončićeva mama sina ne bo pustila samega...

Heather Locklear Svet24.si

Znana igralka poskušala narediti samomor

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

katja Petisvet

Denar sam po sebi nima vrednosti

indira ekić Njena.si

Indira Ekić že nazaj pri lepotnemu kirurgu

Kdo je izvajal pesem leta 2017? Kdo je tvoj najljubši vloger?

Izberite svojega favorita in mu omogočite nominacijo!

Nina Pušlar.

Nina Pušlar.

Foto: Mare Vavpotič/M24

Vračajo se ŽAROMETI, nove slovenske medijske nagrade, ki so bile prvič podeljene na spektakularni prireditvi konec lanskega februarja. Medijem so povrnile ugled, nominirancem in prejemnikom nagrad pa spoštovanje in čast. Slovenski medijski prostor bo tudi v letošnjem letu obsijan in ovenčan z medijskimi nagradami, ki jih podeljuje revija Vklop pod okriljem medijske skupine Media24. V pa imate priložnost, da svoje favorite izberete tudi sami. Glasovnico najdete TUKAJ! Vaše glasovne namreč sprejemamo vse do 22. januarja 2018. Kdo vas je torej v preteklem letu najbolj prepričal, kdo je najbolj izstopal? 

FOTO: Slovenska medijska legenda je igralec Demeter Bitenc

Koga nagradimo z žarometi? Izstopajoče dosežke vseh na glasbenih odrih, v različnih studiih, pred kamerami in kulisami in za njimi, s scenarijem v roki ali improvizirano, v glasbi, na televiziji ali pač nekje zunaj. Vsi tisti, ki širijo naša obzorja.

Žarometi.jpg
Tomi Meglič in Katarina Čas
Mare Vavpotič/M24

Nova kategorija – spletna zvezda. Lanskim desetim kategorijam s področja glasbe, filma in igre ter televizije smo letos dodali še eno – spletna zvezda leta; z njo želimo izpostaviti in nagraditi vse tiste, ki zrejo v prihodnost – ustvarjalce podkastov in vlogov, pisce blogov in skratka vse tiste, ki prihodnost medijev vidijo (tudi) na svetovnem spletu in v modernih oblikah izražanja. 

Vse do ponedeljka, 22. 1. 2018, zbiramo predloge bralcev, gledalcev in poslušalcev, ki lahko v vsaki od enajstih kategorij predlagajo svoje favorite – glasovati je mogoče z glasovnicami, ki so objavljene v revijah Vklop, Zarja, Zvezde, Maja, iN, dnevnem časopisu Novice Svet24 ter Štajerskem tedniku in Dolenjskem listu, ter po spletu – glasovnica je objavljena na strani www.svet24.si.

Zarometi_2017-224_foto_Marko_Delbello_Ocepek.jpg
Ekipa MasterChef s svojim žarometom.
Marko Debello Ocepek

Predlogi bralcev bodo dali v vsaki kategoriji tri nominirance za žaromete 2017. Še tri nominirance v vsaki kategoriji bo predlagalo uredništvo revije Vklop, zmagovalce pa bo tudi tokrat s točkovanjem izbrala strokovna žirija, sestavljena iz strokovnjakov z različnih področij medijev in kulture. Prejemnika dveh nagrad – za družbeno odgovorni projekt leta in tistega od nekdaj najbolj čislanega, za medijsko legendo – bo izbralo uredništvo revije Vklop.


GLASUJE TUKAJ!