Nezgoda na Pop TV: Krik in boleč padec na zadnjico

Ko je Anini v čevljih Nicole Scherzinger sredi nastopa spodneslo tla pod nogami, smo pred malimi zasloni zadržali dih. A pevka je suvereno skočila pokonci in nadaljevala z nastopom, kot bi bil skok na zadnjico del koreografije.

Anina Trobec v visokih petkah Nicole Scherzinger.

Anina Trobec v visokih petkah Nicole Scherzinger.

Foto: Damjan Žibert

Pevka Anina Trobec je imela v sinočnji oddaji Zna obraz ima svoj glas izziv, ki se ga nemara ni preveč veselila. Preobraziti se je namreč morala v vročo zapeljivko Nicole Scherzinger iz zasedbe The Pussycat Dolls. A pomanjkljiva oblačila in drzni gibi preprosto niso del Aninine osebnosti, zato se je morala še posebej potruditi in pošteno zdrsniti iz svoje cone udobja. Nadarjena pevka namreč pravi, da je bolj nežne narave in da zapeljevanje izraža predvsem s svojim globokim pogledom.

A ne glede na to, da se v vlogi vroče zapeljivke ne počuti dobro, je Anina ugriznila v kislo jabolko in si za izvedbo prislužila bučen aplavz. Ponesrečenega padca ji ni nihče zameril, vanj se niso s kritiko obregnili niti jezični spletni komentarji. Mnogim se je reakcija ob nezgodi zdela ljubka, aplavz pa si je zaslužila tudi za suvereno nadaljevanje nastopa, kar ji ob udarcu in naraslem srčnem utripu zagotovo ni bilo lahko.