Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zoella je na dan mentalnega zdravja spregovorila o svoji tesnobi

11. 10. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
Zoella
"Terapija za mojo tesnobo je najboljša stvar, kar sem jih v življenju naredila," je povedala priljubljena vlogerka in avtorica knjig Spletna punca.

Včeraj, 10. oktobra, smo po svetu obeleževali dan mentalnega zdravja. Ob tej priložnosti pa je na svojem instagramu o svojem stanju spregovorila tudi priljubljena britanska vlogerka in pisateljica Zoe Sugg, Zoella

"Z vami želim deliti nekaj, zaradi česar upam, da se boste zopet počutili bolj prepričani vase. Ali pa da vam bom stem ponudila nekaj podobnega objemu, s pomočjo te objave. Če imate mentalno bolezen, niste sami. Ti občutki, ki čutite, da je vse tako zelo intenzivno in mislite, da ne se s tem ne morete več dolgo soočati, veliko je ljudje, ki čutijo tako," je zapisala Zoe Sugg oziroma Zoella. 

"Terapija za mojo tesnobo je najboljša stvar, kar sem jih v življenju naredila. Gre za trdo delo, dolgo traja, je polno izzivov in še vedno imam dneve, ko se počutim, kot da delam otroške korake, oziroma zaostajam, vendar je moj končni cilj še vedno tu. Živeti življenje, ki ga hočem in ne življenja, v katerem čutim, da sem se z nečem sprijaznila, ker mi možgani ne pustijo delovati drugače. bili so dnevi, ko sem več ur jokala in si želela, da bi bila normalna. Ampak, kaj je normalno? Vsi imajo nekaj, s čimer se borijo, ali je majhno ali veliko, pa če to pokažejo ali ne," je še dodala. 

prejšnji članek
Nekatera dekleta si fantov ne zaslužijo!
Moj life
Nekatera dekleta si fantov ne zaslužijo!
naslednji članek
Preprost napitek, s katerim boš to jesen ostala hidrirana
Preprost napitek, s katerim boš to jesen ostala hidrirana
Preberite tudi