nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Charli D’Amelio in njen fant Landon Barker si nenehno izmenjujeta oblačila

22. 10. 2023; 06.48
Avtor: K.M.
Charli D\'Amelio in Landon Barker

Landon Barker in Charli D'Amelio foto: Profimedia

Priljubljena vplivnica Charli D’Amelio je v nedavnem intervjuju za revijo Allure razkrila nekaj zanimivih podrobnosti o svojem odnosu z Landonom Barkerjem.

19-letna Charli je poudarila, da Landon "resnično izstopa s svojim slogom" in da si oba nenehno izmenjujeta oblačila. "Vedno nosim oblačila svojega fanta, on pa moja," je razkrila Charli. Ko opazi, da je Landon pridobil nekaj novega, kot je mrežast pulover, je nad tem navdušena. "To so prednosti, če imaš fanta z občutkom za slog!" je v šali dodala.

Charli D’Amelio je ameriška osebnost na družbenih omrežjih. Rojena je bila 1. maja 2004 v Norwalku, Connecticut, ZDA. Preden je začela svojo kariero na družbenih omrežjih, je bila tekmovalna plesalka več kot 10 let. Svojo kariero na družbenih omrežjih je začela leta 2019, ko je začela objavljati plesne videoposnetke na platformi TikTok. Zaradi svojih plesnih videoposnetkov in izvirnih rutin je hitro pridobila priljubljenost in postala ena izmed najbolj prepoznavnih osebnosti na TikToku.

Landon Barker je znan predvsem kot sin priznanega ameriškega glasbenika Travisa Barkerja, bobnarja rock skupine Blink-182. Rodil se je 9. oktobra 2003 v Santa Monici, Kalifornija, ZDA. Landon je pridobil prepoznavnost skupaj s svojo družino kot zvezda resničnostne serije MTV "Meet the Barkers", ki je bila predvajana dve sezoni od leta 2005 do 2006. Poleg tega je Landon tudi raper. V mladih letih je Landon že začel graditi svojo kariero v svetu zabave in družbenih omrežij. Na Instagramu ima več milijonov sledilcev, kjer deli različne trenutke iz svojega življenja.

prejšnji članek
Anja Širovnik na trg poslala lasten lepotni dogodek
Lepotičenje
Anja Širovnik na trg poslala lasten lepotni dogodek
naslednji članek
Taylor Swift v prosojnem zelenem topu na zmenku s Travisom Kelcejem
Obsedena!
Taylor Swift v prosojnem zelenem topu na zmenku s Travisom Kelcejem
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska