20240418_125151
Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne desnice v Evropi

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Sije jim v očeh

5. 11. 2014; 06.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Muff

Končno – prvenec Muff!

Muff  so se v minulih treh letih prebili od popolne neznanke do ene najbolj popularnih glasbenih skupin pri nas. Nastopi na medijsko najbolj opaženih prireditvah (slovenski izbor za Eurosong, Viktorji), uspešni koncerti po celi državi in uporaba njihove glasbe v nekaterih najbolj odmevnih reklamnih oglasih (Naj sije v očeh, Men vse) so njihovo prepoznavnost samo še nadgradili.

Ti daješ, Naj sije v očeh, Tvoje moje, Povej mi, Nov dan, Let Me Be (Myself), Uspavanka ... so pesmi, ki so jih poslušalci že vzeli za svoje, saj so vse po vrsti doživele odlično, če ne celo najboljše predvajanje na domačih radijskih postajah (Naj sije v očeh - največkrat predvajana domača skladba leta 2012). Sedem uspešnic pa lahko napoveduje samo izjemen album, katerega izid je končno pred nami!

Uradna promocija enega najbolj pričakovanih in zaželenih domačih glasbenih izidov letošnjega leta – prvenca Muff - se bo zgodila 15. novembra v ljubljanskem klubu Cirkus. Dogodek, ki ga nikakor ne gre zamuditi, saj nam ena najbolj kakovostnih koncertnih zasedb zagotovo pripravlja vroč večer!

prejšnji članek
Akcija na valovih!
Lepotičenje
Akcija na valovih!
naslednji članek
A je vse ok?
Obsedena!
A je vse ok?
Preberite tudi