901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Naj odmeva!

23. 10. 2014; 06.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: osebni arhiv

Naj se ve, da Zala Đurić Ribič ne počiva. Pssst!

Hči Tanje Ribič in Branka Đuriča »Đura« rada izžareva sebe skozi pisanje rim. Zato lahko napovemo, da bo kmalu izdala svojo novo pesem, ki bo imela ljubezensko tematiko. Besedilo je obetavna 18-letnica napisala sama. Seveda lahko pričakujemo tudi spremljavo dobrega glasbenega aranžmaja. Vprašanje je le: ali bo ta hiter ali počasen… Počakajmo. Lahko le  izdamo en namig. Naslov bo po eni tekoči sladki razvadi, ki jo imamo vsi radi – uganeš?

Trenutno gospodična raziskuje Avstralijo, kjer si nabira neprecenljive izkušnje. Se bo v dveh tednih prebivanja v dežela tam spodaj zgodila kakšna scena, ki bi bila lahko uporabljena za video podporo prihajajočega singla? Nikoli ne veš – vsekakor pa ji želimo, da dobi veliko inspiracije.

Naj spomnimo, da je Zala preživela zadnji mesec letošnjih šolskih počitnic v New Yorku, kjer je obiskovala eno izmed najbolj priznanih igralskih šol na svetu. Tam je tudi posnela nekaj kadrov, ki jih bo morda uporabila za prihajajoč video… Pustimo se presenetiti.

Dejstvo je, da bo naprej izšla pesem in kasneje videospot. Do takrat pa lahko uživamo v Zalinem dosedanjem glasbenem ustvarjanju: 

prejšnji članek
V sanjah išče svoj navdih!
Obsedena!
V sanjah išče svoj navdih!
naslednji članek
Modni dvoboj v največji poslovalnici trgovine C&A
Lepotičenje
Modni dvoboj v največji poslovalnici trgovine C&A
Preberite tudi