pri belokranjcu
Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi krvoločni prikradejo čisto do hišnih vrat

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

A je vse ok?

5. 11. 2014; 04.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Karin Božič

To te sprašuje pevec Nino.

Leto dni po izdaji prvenca Simfonija se mlad, vsestranski glasbenik NINO predstavlja s čisto novo, tokrat zelo minimalistično a sporočilno pesmijo & videospotom »A JE VSE OK?«.

Čeprav je v letu dni od izdaje albuma nanizal kar 3 uspešne radijske single, mlad študent magistrskega študija na ljubljanski glasbeni akademiji ne počiva. Te dni v radijski eter pošilja svojo najbolj minimalistično pesem do zdaj. Pop balada »A je vse ok?« je v celoti posneta in odigrana v živo, zato gre gotovo za njegovo najbolj osebno-izpovedno glasbeno zgodbo do zdaj. Mlad pevec in pianist pa je za nov singel posnel že svoj 6. videospot, kjer se, tako kot v pesmi, pojavi sam s klavirjem. Brez odvečnega kiča in nepotrebnih efektov, preprosto in z iskreno, izpovedno zgodbo.

Videospot je bil posnet v Kulturnem domu v Velenju – v mestu Ninovega otroštva, na katerega ga vežejo zelo lepi spomini. Velenjski režiser Marko Maag, s katerim je že večkrat sodeloval in ki je nazadnje navdušil z odličnim spotom pevke Neishe, je tudi tokrat poskrbel, da je kamera ujela najlepše trenutke in tako pesmi z vizualizacijo dodal še piko na i.

Vabljeni k poslušanju & ogledu!

prejšnji članek
Sije jim v očeh
Obsedena!
Sije jim v očeh
naslednji članek
s POLno paro naprej!
Obsedena!
s POLno paro naprej!
Preberite tudi