Rok Vihar 2 Svet24.si

Fatalni moški za leto 2022 je igralec Rok Vihar

spolno nadlegovanje Svet24.si

Direktor ZD medicinski sestri: "Bi rada vedela, ...

Tatjana Bobnar_11 Necenzurirano

Igra Tatjane Bobnar in napad na Roberta Goloba ...

damir crncec pl4 Reporter.si

Državni sekretar D. Črnčec: Po dolgem blatenju ...

spanija enrique Ekipa24.si

Odjeknilo je! Španija se je odločila o usodi ...

Teja Arlič Odkrito.si

Teja Arlič - S tem pri njej ne moreš zgrešiti!

cristiano ronaldo pm Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo grozil selektorju?! Noro ...

S telefonom posnemi odlično fotografijo

Oba paradna modela serije Xiaomi 12T imata profesionalne kamere, ki uporabnikom ponujajo izjemno fotografsko izkušnjo s pametnim telefonom. Ti pa lahko vedno znova navdušiš s svojimi fotografijami.

Levo portrait način in desno avtomatsko način.

Levo portrait način in desno avtomatsko način.

Oba paradna modela serije Xiaomi 12T - Xiaomi 12T ali Xiaomi 12T Pro - imata profesionalne kamere, ki uporabnikom ponujajo izjemno fotografsko izkušnjo s pametnim telefonom. S profesionalnim sistemom kamer z ločljivostjo 200 MP, podprtim z revolucionarno strojno opremo in lastnimi naprednimi algoritmi umetne inteligence Xiaomi, Xiaomi 12T Pro zagotavlja vrhunske fotografije visoke jasnosti, zmogljivo nočno fotografijo in hitro ostrenje. Te funkcije, skupaj s številnimi drugimi optimizacijami, omogočajo zajemanje drobnih podrobnosti tudi v slabih svetlobnih pogojih ali pri fotografiranju hitro premikajočih se motivov – brez izgube izostritve.

1664786817787.jpg

Kamera prinaša 2-kratno povečavo v senzorju, ki lahko izkoristi zmogljivosti velikega 1/1,22" senzorja za zajemanje idealnih portretov. S funkcijama Xiaomi ProCut in Ultra burst Xiaomi 12T Pro pomaga pri inteligentnem obrezovanju in ustvarjanju profesionalne vsebine. Osvojite kinematografsko ustvarjalnost snemanja, saj Xiaomi 12T Pro podpira video 8K v polni ločljivosti.

Hkrati je v Xiaomi 12T implementiran sistem trojnih kamer: 108 MP profesionalna primarna kamera, 8 MP ultra široka kamera in 2 MP makro kamera. Zmogljivosti pri šibki svetlobi zagotavljajo ostre in svetle fotografije tudi v zahtevnih situacijah.

1664953896252.jpg

Serija Xiaomi 12T ponuja neverjetno dolgo življenjsko dobo baterije, ima pa tudi izjemno hitro polnjenje. Oba modela imata veliko baterijo s kapaciteto 5000 mAh in podpirata 120 W HyperCharge polnjenje. Oba modela se do 100% napolnita v samo 19 minutah in sta pripravljena na do 13,5 ur delovanja z vključenim zaslonom.

Xiaomi 12T Pro smo preizkusili tudi sami

Najnovejši model Xiaomi 12T Pro smo v družbi fotografa Petra Irmana preizkusili tudi sami in se tako prepričali, katere so njegove prednosti in kako zelo hitro ustvariš odlična in kreativne fotografije. 

IMG_20221006_131503.jpg

fotografija primer.jpg
Razlika med avtomatskim fotonačinom in načinom portrait.

Najbolj pomembne prednosti: 

  • Večje tipalo kot pri ostalih pametnih telefonih.
  • Ločljivosti 200 MP z velikim dinamičnim razponom omogoča res velike izreze posnetih fotografij - Xiaomi ProCut. 
  • In-sensor Zoom omogoča izjemno natančno zoomiranje pri fotografiranju.
  • Širokokotni objektiv s 120-stopinjskim kotom zajema.
  • Xiaomi Mega Nights način zajame odlične posnetke v slabih svetlobnih pogojih z nizkim digitalnim šumom na fotografijah.
  • OIS, optična stabilizacija objektiva – omogoča ostre posnetke v slabših svetlobnih pogojih.
  • 120 W ultra hitri polnilec napolni telefon v manj kot 20 minutah.
Ujemite fantastično ponudbo, ki traja do 12. oktobra!
V času prednaročil, ki trajajo vse do 12. oktobra, ob nakupu kateregakoli pametnega telefona iz serije Xiaomi 12T (Xiaomi 12T ali Xiaomi 12T Pro) prejmete v dar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite!
Z novo serijo Xiaomi 12T bo vaš zaslon zaščiten s šestmesečno garancijo, ljubitelji YouTube video vsebin pa bodo uživali v trimesečni brezplačni naročnini na YouTube Premium. Več Informacij najdete TUKAJ KLIKNITE