Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Najbolj kul telefon za boljši začetek šole

24. 8. 2022; 11.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Počitnic je konec, a poletni spomini ostajajo. Prav nihče se ne želi vrniti v šolske klopi, ampak tudi september je lahko še lahkoten in zabaven mesec. Končno spet srečaš sošolce, stare in nove simpatije, pa tudi zabave so najboljše jeseni, saj na urniku še ni veliko spraševanj in preverjanj znanja. Poleg tega so starši še spočiti od dopusta in nas ne nadlegujejo tako pogosto z odvečnimi vprašanji in nasveti.

Prav na zabavah ponavadi nastanejo najboljše fotke in videi, ki se jim nato smejimo še celo leto. Kljub temu nas ravno na zabavah obide skrb, da bi se utegnil ob fotografiranju telefon zmočiti in uničiti. Vsi noro plešejo, veliko je gibanja in posledično  tudi nesrečnega polivanja pijač. Kaj pa, če bi imeli na voljo telefon, ki mu pljuski ne morejo škodovati, poleg tega pa je tako majhen, da gre v vsak žep?


Samsung Galaxy Z Flip4 je zložljiv, prepogljiv oziroma preklopni telefoni, ki je zares kul. Imajo ga številne znane vplivnice na Instagramu in TikToku.  


Zložljivi telefoni so drugačni, neobičajni in brez dvoma trenutno daleč najbolj opaženi na trgu. So vodoodporni in majhni, imajo top kamero, nor 24-bitni Hi-Fi zvok za kakovostno izkušnjo poslušanja, na voljo pa so kar v štirih različnih barvah.  


Pod vodo zdrži dlje kot ti


Galaxy Z Flip4 je neverjetno vzdržljiv, tako kot ti in tvoje prijateljice, ko sedite ob kavi, klepetate in delate selfije. V resnici je to najodpornejši zložljiv telefon Samsung do zdaj z ekskluzivnim steklom, ki ne prepušča vode. Če te kakšen fant ali dekle vpraša po kakšnem zanimivem podatku, lahko mirno poveš, da gre za vodoodporni zložljivi mobilnim telefon, ki 1,5 metra pod vodo brez težav zdrži do 30 minut. A, to pa je nor podatek!


Štirje odtenki in popolna velikost


Majhen, a mogočen zložljiv telefon Galaxy Z Flip4 je kompakten pametni telefon v polni velikosti in ravno prav velik, da zdrsne v vaš žep ali v mini modno torbico, ko ga želite na hitro pospraviti, ko v razred vkoraka učitelj.


Na voljo je v štirih odtenkih: vijolični, grafitni, rožnato zlati in modri.


In nič se ne boj, da se bo uničil, saj zdrži do 200.000 prepogibanj, kar zadosti tudi najbolj vnetim mladim uporabnikom vseh socialnih omrežij.


Aja, pa ne pozabi, da si moraš za res super izkušnjo zagotoviti še slušalke Galaxy Buds2 Pro.


Ujemi cel razred!


Hej, ste vedeli, da Samsung upravičeno slovi kot eden izmed najboljših, če ne celo najboljši ponudnik mobilne fotografije? Jap, preberite naprej.


Samsung Galaxy Z Flip4 ima agilne kote, kot učeno pravijo strokovnjaki, za zajemanje skupinskih posnetkov, selfijev in videoposnetkov iz neverjetnih perspektiv in impresivnih resničnih podrobnosti – tudi v vaših priljubljenih družabnih aplikacijah.


Nočno fotografiranje in selfiji


Nightography tehnologija ni namenjena samo fotografijam – dobra je tudi pri videih. Zmogljiva obdelava omogoča super nočni rešitvi, da zmanjša hrup in zagotavlja jasne posnetke, tudi pozno v noč.


Snemajte selfije z glavno kamero, medtem ko si lahko na pomožnem zaslonu ogledate predogled v realnem času. Ja, to je res nora funkcija. Sebe lahko gledate od daleč s pregledovalnikom čez ves zaslon ali pa se ga dotaknite in si oglejte prvotno razmerje ter preverite, ali so vsi na posnetku. Z novimi posodobitvami programske opreme pa je Hitri posnetek med zloženim in FlexCam načinom pripravljen na še več dogajanja pod vsemi koti.


Najboljša baterija


S toliko energije lahko resnično brezskrbno klepetate cele dneve in ponoči.
Kadar je stanje baterije nizko, jo vklopite za super hitro polnjenje ali pa se izognite kablu s hitrim brezžičnim polnjenjem 2.0. Vso to moč, ki je je na pretek, lahko delite  s prijateljem ali pa s slušalkami, s pomočjo brezžičnega PowerShara.


Za prednaročnike kar nekaj ugodnosti


Samsung je svoje besede o zanesljivosti novih telefonov podprl še z dejanji.


Vse, ki bodo prednaročili Galaxy Z Flip4 ali Galaxy Z Fold4, bodo prejeli eno leto brezplačne storitve Samsung Care+, ki zagotavlja zaščito pred padci ali razpokami zaslona s strokovno podporo Samsung. Uporabniki lahko do 25. avgusta 2022 izkoristijo še popust v višini 200,00 EUR ob nakupu pametnega telefona Samsung Galaxy Z Fold4 oziroma 150,00 EUR ob nakupu Samsung Galaxy Z Flip4. Imajo pa tudi možnost pridobitve dodatnega popusta v primeru vračila stare mobilne naprave.

Za več informacij o samem preklopnem telefonu kliknite na:

https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-z-flip4/, več o promocijski ponudbi pa na: https://www.samsung.com/si/offer/preorder-galaxy-z-fold4-z-flip4/

V promocijskem obdobju do 25. avgusta 2022 ali do odprodaje zalog so vsi kupci slušalk Galaxy Buds2 Pro upravičeni še do Samsung brezžičnega polnilnika. Kako poteka registracija in pogoji za pridobitev darila ob nakupu pa na povezavi:

https://www.samsung.com/si/offer/preorder-galaxy-buds2pro/



prejšnji članek
To so obrazi modre ekipe šova Exatlon
Obsedena!
To so obrazi modre ekipe šova Exatlon
naslednji članek
POP TV v program končno vključil serijo Ja, Chef!
Obsedena!
POP TV v program končno vključil serijo Ja, Chef!
Preberite tudi